LFG.HU

CikkBot
hírekCimkek

A jelek szerint komoly esély van arra, hogy a nemrég megjelent harmadik rész lesz a Trine-széria utolsó felvonása. A Frozenbyte közleménye alapján ugyanis az alkotókat meglepte, hogy a korábbi epizódokkal szemben a sorozatot trilógiává bővítő The Artifacts of Power-rel alig-alig foglalkozott a sajtó és az első kritikák sem éppen dicsérőek.
A húsz euróért kínált játékon ugyanis négy-öt óra alatt könnyedén végig lehet szaladni, ráadásul a történet az első komolyabb csata után váratlanul véget is ér.

http://lfg.hu/wp-content/uploads/2015/08/trine-3-1.jpg

A stúdiót vezető Joel Kinnunen bár számított arra, hogy az elmondása szerint nem be nem fejezett, hanem „cliffhangerrel végződő” történet nem mindenkinek nyeri majd el a tetszését és azt is biztosra vette, hogy a „relatív rövidség” miatt is sokan fognak panaszkodni, nem gondolta volna, hogy ennyire fagyos lesz a fogadtatás. Azt azonban Kinnuen sem tagadta, hogy eredetileg valóban egy jóval hosszabb és tartalmasabb játékot akartak összehozni, de egyszerűen nem volt elég pénzük ahhoz, hogy mindent megvalósítsanak.
Így a Frozenbyte munkatársai kénytelenek voltak megalkudni a realitásokkal és egy jóval szerényebb játékmenetet kínáló folytatást tudtak csak letenni az asztalra.

Lehet, hogy a stúdiónak nem szabadott volna az Early Access kategóriából túl korán kihozni a játékot? Úgy tűnik, hogy a gyönyörű grafika mellett sajnos az eredeti ötlet megvalósítása már túl komplexnek bizonyult nekik.
Kár érte.

http://lfg.hu/wp-content/uploads/2015/08/2015-05-04_00011-626x352.jpg

 


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához