LFG.HU

strato
hírekCimkek

Szerepjáték

Cthulhu Tales- Lehet, hogy ezt az Egyéb kategóriába kellene inkább tenni, de eléggé határeset, szóval most önkényes döntés alapján ide kerül: a Cthulhu Tales egy történetszövő kártyajáték 2-5 játékos számára. Hamarosan a Kickstarteren lehet támogatni a játék kiadását egy-egy példány reményében.

Cthulhu Dark Ages 2EMegjelent a Cthulhu Dark Ages második, a CoC 7E szabályaira frissített kiadása.

- A legújabb D&D Unearthed Arcana a rangert tápolja el classról szól. Új lehetőségek az elsőtől az ötödik szintig.

Mutant Chronicles 3E- Kijött a Mutant Chronicles 3. kiadása is pdf formában. A nyomtatott változat novemberben lehet majd beszerezni.

- Most a Vincent Baker-féle Apocalypse World és hasonmotorú társai (Bootleggers, Cartel, Monsterhearts, Monster of the Week stb.) vihetők olcsón a Bundle of Holdingban. A jelenlegi másik csomag Asia Fantastic névre hallgat, és a Qin mellett egyéb távol-keleti témájú szerepjátékok találhatók benne.

- A Savage Worlds-féle viktoriánus szörnyvadász setting, a Rippers októberben egy Kickstarter kampányon keresztül megújul. Emellett a jövő héttel kezdve megjelenik egy három részes horror kalandsorozat is. Hivatalos közlemény itt.

Videojáték

- Kijött a Warhammer 40,000 sakk, azaz a Regicie.

The Dwarves – egy történet vezérelt fantasy CRPG a Kickstarteren:

- A Battle Chasers képregény JRPG-ben folytatódna tovább, amennyiben összejön rá a pénz a Kickstarteren (mit vártatok?).

Battle Chasers: Nightwar

- A PS3 és Xbox 360 után januárjában PC-re is jön (pontosabban Steamen) a Dragon’s Dogma: Dark Arisen.

- Kijött a Star Wars: Uprising, ami egy iOS és Android platformon futó akció RPG. A játék története a filmek 6. és a készülő 7. része között játszódik.

Egyéb

- Ritkaságok Neil Gaimantől – ezeket gyűjtötték most össze a Humble Book Bundle-ben. A gyűjtemény, a szokásos módon, három csoportra van osztva. Minden csoportnak van egy beszálló ára és tartalmazza a nála olcsóbb köröket. Legkevesebb $1 a beszálló összeg. A pénzösszeg akár teljes egészében jótékonyságra is fordítható.

Neil Gaiman Book Bundle


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához