LFG.HU

strato
hírekCimkek

A Fantasy Flight Games (FFG) bejelentette, hogy a teljes Legend of the Five Rings szellemi tulajdont kártyajátékostul és szerepjátékostul megvette az Alderac Entertainment Grouptól (AEG).

L5R csendélet

A gyűjtögetős kártyajáték lapjait utoljára az Evil Portents fogja bővíteni, ami után már nem jön több kiegészítő. Ez vitathatatlanul egy korszak végét jelenti, de teljesen elcsüggedni azért mégsem kell, mivel a játék Living Card Game jelleggel újjá fog születni. Nem lesz hát több remegő kézzel bontott, zsákbamacska jellegű booster, az alapcsomag és az utána sorban érkező kiegészítők megvásárlásával mindenki pontosan ugyanazokhoz a lapokhoz fog hozzájutni. Az új LCG forma a 2017-es Gen Con Indy rendezvényen fog debütálni.

L5R Necromancy

Mivel a L5R kártyajáték és szerepjáték mindig is szorosan összefüggött, hiszen világuk és annak történelme közös, biztos, hogy az utóbbit is fogják változások érni, de ezekről még nem tudni részleteket. Az biztos, hogy a rajongók egy több szempontból is megújuló Rokugannal fognak találkozni 2017-ben.
Ti mire számítotok?

[A FFG angol nyelvű közleménye itt olvasható az akvizícióról]


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához