LFG.HU

strato
hírekCimkek

Szerepjáték

- Az egyik új Bundle of Holding csomagban a Savage Wordlshöz készült Hellfrost kiadványai vehetők meg olcsón. A másik pakk a vadnyugatra vágyóknak készült, mivel az Aces & Eights: Shattered Frontier című szerepjáték könyveit tartalmazza.

Videojáték

- A Last Ninja harmincadik születésnapjára System 3 össze szeretne hozni egy HD remake-et. Október vége felé akarnak rá gyűjtést indítani.

Last Ninja HD Remake

Minikampány készül a Shadowrun: Hong Konghoz, mely a fősztorit folytatja. A kiegészítőt a $15-t vagy afölötti összeget adakozó SR:HK Kickstarter-támogatók ingyen megkapják. Részletek itt.

- A Sword Coast Legends megjelenése ismét csúszik. A PC verzió új dátuma október 20., a konzoltulajdonosoknak pedig meg kell várniuk a jövő év elejét. Az előrendelők fájdalomdíjként megkapják a Rage of Demons DLC-t.

- Október 13-án érkezik a Wasteland 2 Director’s Cut.

Október 8-án indul Star Wars Battlefront béta tesztje. Négy napig mindenki előtt nyitva lesz a lehetőség, hogy három játékmódban kipróbálja a játékot.

- A második rész után a GOG-ra végre felkerült az első System Shock is. Ráadásul egy Enhanced Edition című korszerűsített változat, amely nagyobb képernyő felbontáson is játszható és a mouselookot sem kell belehekkelni.

- Új karakterekkel és pályákkal (Facing Worlds!) bővült a még mindig fejlesztés alatt álló, de már bőven játszható új Unreal Torunament. A játék ingyenes, és akkor is az marad, amikor eléri a végleges formáját. Letölteni itt lehet.

Egyéb

- TV és mozifilm eredetű képregények (24, Angel, Ghostbusters, Ollókezű Edward és társaik) most akciósan vihetők a comiXologynál.

- Száguldj át egy homoksiklóval a Star Wars VII-béli Jakku sivatagon, el a lezuhant csillagromboló mellett! Közben nézz körül kedvedre!


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához