LFG.HU

CikkBot
hírekCimkek

far-cry-primalLehullott a lepel a következő Far Cry játékról. A Primal alcímet kapott rész tízezer évvel az időszámításunk előtt játszódik majd, mi pedig egy Takkar nevű vadászt fogunk alakítani benne.
A játékban újítás, hogy az őskori környezet miatt érthető módon elfelejthetjük majd a tűzfegyvereket és a különféle járműveket, így különféle primitív eszközökkel leszünk kénytelenek kiloccsantani rosszakaróink agyát. Az Oros földjét uraló riválisainkon túl pedig a helyi élővilágra is oda kell majd figyelnünk, hiszen hősünk valóságos ínyencfalat lesz a medvék és kardfogú tigrisek számára.

A játékon a korábbi részeket is jegyző Ubisoft Montreal programozói dolgoznak, a főszereplő hangját pedig Elias Toufexis adja, aki a Deus Ex széria egyik főszereplőjét, Adam Jensent is megszólaltatta.

Az alkotás a tervek szerint február 23-án jelenik majd meg PC-re, Xbox One-ra és PS4-re. Az előrendelők a “The Legend Of The Mammoth Mission Pack” című DLC-vel lesznek gazdagabbak, amiről azonban a Ubisoft még nem osztott meg részleteket.


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához