LFG.HU

auer
eseményekCimkek

Kedves barátaink, ismerőseink, érdeklődők!
Remélve, hogy jól éreztétek magatok legutóbb, szeretnénk titeket meghívni a soron következő találkozónkra!

November 21-én a Menekülés a sűrűjéből c. 4-5 fős csapatok számára írt modult játszhatjátok majd végig D6 második kiadás, D6 REUP, illetve D20 Revised szabályrendszer szerint.
Ahogy legutóbb, most is szeretnénk, ha mindenki az általa ismert/szeretett rendszeren alapuló, arra átírt kalandot járhatná végig. Mivel a mesélőink általában egy-egy rendszer tudorai, így nem tudjuk garantálni, hogy a mesélői csapatban minden rendszer egyformán képviselteti majd magát. A jelentkezési lapon jelezhetitek majd a saját preferenciáitokat, igyekszünk ahhoz igazodni a mesélőink beosztásakor.

http://lfg.hu/wp-content/uploads/2015/10/star-wars-trailer.jpg

A jelentkezési lap kitöltését követően 2-3 napon belül felvesszük veletek a kapcsolatot. Az egyeztetések során kérni fogjuk majd a karakterlapot digitalizált formában, és a karakterek előtörténetét.

FONTOS: a jelentkezési lapon van lehetőség egyéni jelentkezésre is. Az egyéni jelentkezőket mi osztjuk be a csapatok visszajelzései alapján, erről még az eseményt megelőzően értesítünk minden érintettet.

A találkozó helyszíne az Árkádia klub, a Blaha Lujza tér mellett
(1094 Budapest Kertész utca 7., 4-6 villamos Blaha Lujza tér.).

Időpontja: 2015. november 21.
Jelen állás szerint 8 csapatnak tudunk helyet biztosítani, így a közös kiadások fedezéséhez a részvétel költsége 1500 Ft/fő, amit a 10918001-00000017-97440004 UniCredit-es számlaszámra (tulajdonos: Csuzdi Gerda) várunk november 13-ig, a megjegyzés rovatban a csapatnév és létszám megjelölésével.
A közös kiadások magukban foglalják a helyszín bérlését, a nyomtatási költségeket, az oklevelek/emléklapok költségét.

Várható események:
09:00-10:00 érkezés, “bejelentkezés”
10:30 kezdés
Kérjük, érkezzetek úgy, hogy legkésőbb 10:30-kor már az asztalaitoknál ülve várhassátok a kaland kezdetét!
19:00 kaland zárása
19:00-20:00 mesélői, bírói megbeszélés
20:00 eredményhirdetés

Kijelölt ebédidő nincs. Rátok és a mesélőitekre bízzuk, hogy mikor ebédeltek a játékidő alatt.

A helyszínen van büfé, a kínálatot (ahogy korábban, most is) egyeztetjük majd a jelentkezett csapatokkal még a találkozó előtt. Saját ételt, italt hozhattok. A kulturált alkohol fogyasztás megengedett.
A jelentkezési lapot itt találjátok, a jelentkezési és utalási határidő november 13.

A három említett rendszer alapján készített karakteralkotási útmutatót itt találjátok – “meglepetéssel” a határidőt tartó csapatoknak és extra kihívással a hardcore gamereknek! Érdemes figyelni az on-line verziót, pl. ha lesznek mindenkit érintő kérdéseitek azokat a GY.I.K alatt is megválaszoljuk, a dokumentum tetején pedig jelezzük, ha újabb frissítés került bele.

Vész esetére az elérhetőségeink:
Facebook oldal – regisztráció nélkül elérhető https://www.facebook.com/events/1625390857743307/
Email: sw_rpg@googlegroups.com
Telefon: +36 20 2637566 (Horváth János)

Háttérinformációk és hangulatkeltő

Több mint egy évtizede hogy a Klónháború véget ért (BBY 10) és a régi, rothadó Köztársaság széthullott, helyét átvette a Galaktikus Birodalom: a béke és biztonság birodalma. Kicsiny csapatotok számára ez nem jelentett túl sok jót. A szigorúbb vámellenőrzések mellett a megnövelt Birodalmi flotta is ott tesz keresztbe a hozzátok hasonló “szabad vállalkozóknak”, ahol tud.

A csapatotok nagyrészt a Rimma kereskedelmi útvonalon, és annak környékén intézi kétes üzelmeit.
Épp a Ghormanra tartottatok vissza áruval megpakolt hajótokkal, amikor az egyik asztrográciós ponton kilépve az Intrepidbe, egy Victory-osztályú csillagrombolóba botlottatok. Természetesen a transzponder nem ment, így nem tudtak beazonosítani titeket. A veszélyt látva a pilótátok ösztönösen előretolta a hiperhajtómű-vezérlő kart és ugrottatok.
A normál űrbe visszatérve szomorúan konstatáltátok, hogy ez a kis mutatvány szétvitte a hiperhajtóművet. Az ennél is rosszabb hír a mögöttetek felbukkanó hadihajó volt, így gyorsan a bolygó felé vettétek az irányt.

Olyan gyorsan tettétek le a hajót a hatalmas, vízen úszó platformra, mint még soha. Volt alkalmatok körbenézni, láthatólag nem ti vagytok az egyetlenek a Ghormanon a szabad pilóták közül. Több ismerős teherhajót és jachtot láttok a közelben, sőt még egy vélhetőleg hamis azonosítóval itt tartózkodó kalózhajót is kiszúrtok. Ennyi lókötő között talán könnyebb lesz felszívódnotok.

Leszállás után sikerült kiderítenetek, hogy egy plazmarelé ment szét. Nem az első alkalom, hogy javításokat végeznétek a bolygón, ismertek egy megbízható helyet a városban, ahol beszerezhetitek a csere alkatrészt.

Jelenleg a búvóhelyeteken várjátok, hogy az összekötő felvegye veletek a kapcsolatot, illetve a birodalmi hajók elmenjenek. Korallváros peremén, a negyed egy csendesebb részén, egy kis bérelt lakásban vagytok. Beizzítjátok a kódolt kommunikátort, benyomjátok a holotévé egyik szórakoztató csatornáját és megkezdődik a hosszú órákig, talán napokig is tartó várakozás, hogy a kapcsolatotok jelentkezzen.

Hangulat a Ghormanon

Napok óta tiltakozók serege tüntet a városban, a transzparenseken a Galaktikus Birodalom intézkedései ellenében megfogalmazott üzenetek állnak. Sokan vannak, több tízezer értelmes lény és robot.
Minden egy évvel ezelőtt kezdődött, amikor a Ghorman önkormányzatát is adókkal és korlátozó törvényekkel kezdte bombázni a Gahg Birodalmi pénzügyminiszter által irányított szervezet. A ghormani vezetés sokáig egyszerűen ellenállt, majd három hónappal ezelőtt egyezkedni volt kénytelen, amit a helyiek nem nézhettek tétlenül. A fokozódó feszültségre és ellenállásra válaszként, három nappal ezelőtt bejelentették, hogy Wilhuff Tarkin moff, a Császár személyes parancsára érkezik a bolygóra, hogy a tárgyalásokat lezárja.

Míg ti a búvóhelyeteken várakoztok, a tüntetők a kikötőben levő korábbi Köztársaság, most Galaktikus téren gyűlnek össze, hogy kifejezzék ellenállásukat. A holohírekben látszik amint TIE vadászok húznak el a tömeg felett, és hangosbeszélőn utasítják őket a távozásra, amire egy órát kapnak. A tüntetők kitartanak, a szónokok beszédeket mondanak, holotranszparenseket emel magasba a tömeg.


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához