LFG.HU

CikkBot
hírekCimkek

Bár a Cyanide Studios munkatársai már egy, tavaly karácsonykor kiadott videóban utaltak arra, hogy készül a goblin mestertolvaj és orgyilkos Styx történetét elmesélő Master of Shadows folytatása, hivatalosan csak egy nemrég kiadott közleményük erősítette ezt meg.

styx

A Styx: Shards of Darkness címre keresztelt folytatásban a címszereplő a sötételfek erődként őrzött városába, Körangarba tör be, ahol megtudja, hogy a törpék és az elfek szövetséget készülnek kötni egymással. Ez pedig nem túl jó hír a számára, mert ebben a két, eltérő habitusú fajban csakis az a közös, hogy mindennél jobban gyűlölik a goblinokat. A történetről ezen kívül semmit sem tudunk, de valószínű, hogy Styx legfőbb feladata a népe kihalását jelentő paktum megkötésének szabotálása lesz.
A Shards of Darkness az ígéretek szerint jobb történettel és csiszoltabb játékmechanikával rendelkezik majd, mint az elődje, a látványról pedig az Unreal 4 motorja fog gondoskodni.

A megjelenés pontos dátuma még nem ismert, de a valamikor 2016-ban érkező program a tervek szerint PC-re, PS4-re és Xbox One-ra jelenik majd meg.

 

 


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához