LFG.HU

strato
hírekCimkek

Szerepjáték

Lovecraftian Horrors- Megjelent a S.Petersen’s Field Guide to Lovecraftian Horrors, mely 53 lovecrafti lényt mutat be színes illusztrációkkal. Szokások, lakóhely, életciklusok és összehasonlító mérettáblázat is várja az efféle csemegére vágyókat.

Numenera - Into The Night- Kijött nyomtatott formában is a Numenera szerepjáték Into the Night című kiegészítője, mely segít áthelyezni a kampány folytatását a Földön vagy akár Naprendszeren kívülre.

- Még egy szűk hétig támogatható a Rippers Resurrected című, felújított Savage Worlds setting Kickstartere. Ha valaki kipróbálná, milyen hangulatú a szörnyvadászos Rippers, az egy ingyen letölthető egylapos kalanddal tehet próbát, melyhez elég csak a Savage Worlds alapkönyvvel rendelkezni, de talán az ingyenes Próbamenet is elegendő hozzá.

Videojáték

- Megjelent az Age of Decadence című CRPG, melyet “vájt fülűeknek” és másféle számítógépes szerepjáték élményre vágyóknak ajánl az Iron Tower Studio. Vásárlás előtt érdemes lehet végigolvasni ezt az oldalt.

- Éber őreink rábukkantak egy sötétben lopakodó Steam leárazásra. Steam Stealth Sale.

Steam Stealth Sale

- A Magyar Digic Pictures keze munkáját dicséri az új Assassin’s Creed Syndicate tévé reklám. Bár az előző Villámhírek hozzászólásai között már esett szó róla, beteszem ide is, hátha van olyan, aki a hozzászólásokat valami érthetetlen okból nem olvassa:

- A Humble Capcom Bundle főleg a Resident Evilre vágyóknak kedvez, de befizetéstől függően hozzá lehet jutni a Bionic Commando: Rearmedhez, a legújabb Devil May Cry-hoz, vagy akár a Ultra Street Fighter IV-hez is. A jövő héten további címekkel bővül majd a csomag középső sávja.

- A Fallout 4 november 10-én fog megjelenni. Új előzetes:

Egyéb

Jakub Rozalski különös témájú festményeit említettem már itt a Villámhírekben majdnem egy évvel ezelőtt. Most újra előkerült a neve, mivel Scythe címmel társasjáték készül a festmények által ábrázolt világ felhasználásával. Ha érdekel egy dízelpunkkal és mechekkel vegyített alternatív Kelet-Európa az 1900-as évek elején, akkor mindenképp nézd meg a projekt Kickstarterét.

Road Blockade

- Büszkeség és balítélet. Ja, meg a zombik. Filmelőzetes:

- A Modiphius a Cabinet Entertainmenttel karöltve ismét kiadja Siege of the Citadel című Mutant Chronicles társasjátékot.

Siege of the Citadel

- Az MTV fantasy tévésorozattal erősíti a kínálatát jövőre. A The Shannara Chroniclesben lesznek elfek, félelfek és démonok is, meg nagyjából minden, ami velük járhat.


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához