LFG.HU

strato
hírekCimkek

Szerepjáték

DnD 4E PHB- A DnDClassics oldalára felkerült és most $10-ért vihető is a D&D 4E PHB pdf változata.

- A Bundle of Holding jelenleg három csomaggal pályázik a pénzünkre. Az egyik a még hétvégéig elérhető The Strange csomag a Monte Cook Games háza tájáról. A második a Bundle of Nerves +3 névre hallgató pakk, mely a Savage Worlds alapkönyv mellett horror témájú kiegészítőket kínál. A harmadik pedig a két évvel korábbról újrázott eredeti Bundle of Nerves csomag, melynek segítségével független kiadók műveivel bővíthetjük tovább a horror szerepjáték gyűjteményünket.

Vin Diesel leült egy kis D&D-t játszani a Geek and Sundry és a Nerdist arcaival:

Videojáték

- Windows, Mac és Linux platformra kijött a Sword Coast Legends. Vigyázat, nyomokban D&D 5E szabályokat tartalmaz!

- Egy kis multiplayer néznivaló a Doom zárt alfa tesztjéből. A videó elején lévő 1-percnyi rizsázást nyugodtan át lehet tekerni, bár én az azután látottaktól sem ájultam el. Egy eléggé felvizezett Quake Areanának tűnik a dolog elsőre:

- Az új Deus Ex: Mankind Divided előzetes bemutatja a legkorszerűbb beültetésekkel felszerelt Adam Jensen 2.0-át. Főszerepben a Titan pajzs és a különféle karba építhető fegyver verziók:

- A méregdrága Season Pass bejelentése után dübörög tovább a Star Wars Battlefront reklámgépezete. Az új reklámvideó a nosztalgia minden foszlányába megpróbál belekapaszkodni:

Egyéb

Ratchet & Clank filmelőzetes:

 


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához