LFG.HU

strato
hírekCimkek

Szerepjáték

DCC RPG 4th Edition- A Goodman Games Kickstarter gyűjtést indított a DCC RPG negyedik nyomásához. Tartalmi változás nem várható, inkább új beszállók és gyűjtők számára lehet érdekes a dolog.

- Készülőben a magyar FIX szerepjáték változata. A játékról korábban már esett szó itt az LFG-n. Az ingyenes, új változatról további részletek a fejlesztői blogon.

- A Deluxe Werewolf 20th Shattered Dreams lesz az első World of Darkness kiadvány, ami a War of Rage előtti időket is bemutatja. Kickstrater, mi más?

- Ha valaki Mélysötétbe vezetné a D&D 5E partiját, annak kiváló olvasmány lehet az új Unearthed Arcana.

- A legújabb Bundle of Holding mindent tartalmaz a Pelgrane Press-féle The Esoterrorists szerepjátékból, ami csak kellhet.

Videojáték

- $2,78 milliónál állt meg a körökre osztott, taktikai Battletech videojáték Kickstartere, így PvP mód is kerül a játékba. Itt egy kis engine próbálgató videó (nem in-game):

- Íme jövő héten megjelenő Fallout 4 kiadási előzetese:

- Több, mint 20 éves a Tribes világa. Ingyen letölthetők a kapcsolódó videojátékok.

- Elindult a GOG őszi vására.
(A november 15-ig tartó akció során jelentős kedvezménnyel lehet hozzájutni az oldalon megtalálható címekhez. A CD Projekt RED sikerjátéka, a Witcher 3: Wild Hunt például nem kevesebb, mint 30% kedvezménnyel vásárolható meg, és a nemrég megjelent Hearts of Stone kiegészítőre is tíz százalék engedményt kapnak az érdeklődők. Fontos, hogy a leárazások időtartalma limitált, így érdemes rendszeresen átnéznünk, hogy épp mely játékokért kérnek a megszokottnál akár kilencven százalékkal is kevesebbet.
Vásárlásainkért cserébe ingyenes játékokat kapunk, feltéve, hogy azok értéke meghalad egy bizonyos minimumösszeget. Ha legalább 4.5 euróért vásárolunk, ajándékképpen a System Shock 2 egy kópiájával lehetünk gazdagabbak, 14 eurós költést követően a Chronlices of Riddickkel bővül az ajándékok listája, amennyiben pedig minimum 27 eurót hagyunk ott a vásár alatt, a Banished egy digitális példánya a jussunk.)

 

Egyéb

- 2017 januárjában új Star Trek tévésorozat indul a CBS-en.

Star Trek sorozat 2017

- Íme a Warcraft film első előzetese egyenesen az idei Blizzconról:


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához