LFG.HU

strato
hírekCimkek

A John Wick által kreált 7th Sea először 1999-ben jelent meg a díjnyertes d10 alapú Roll & Keep rendszerrel. A játékot kiadó Alderac Entertainment Group (AEG) 2004-ben megpróbálkozott átültetni a világot d20-as rendszerre, de ez a verzió messze nem lett olyan sikeres, mint elődje. Egy ideig még jöttek új kiegészítők a játékhoz (mindkét rendszer szabályaival), aztán leállt a futószalag, és nem esett le róla több 7th Sea kiadvány.
John idén úgy gondolta, hogy az elmúlt 10 évben eleget pihent a második legidősebb gyermeke, így elkezdett tárgyalni az AEG vezérigazgatójával. Ennek eredményeképp tegnapelőtt egy videóban tette közhírré, hogy a 7th Sea szerepjáték kiadási joga visszakerült hozzá, és nem is szeretné tovább húzni az időt meg a rajongók idegeit; már jövőre szeretné megjelentetni a játék kibővített, új kiadását.

7th Sea Director's Cut

Készült egy weboldal, ahol több infót is meg lehet tudni az ügyről, illetve fel lehet iratkozni egy hírlevélre is, hogy első kézből kapjunk híreket az új kiadás részleteiről.
Zárásképp itt megtekinthető a bejelentő videó:

[A videó sajnos már nem érhető el – a szerk. / 2018.]


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához