LFG.HU

strato
hírekCimkek

Szerepjáték

The Dracula Dossier- A Night’s Black Agentshez készült The Dracula Dossiers kampány könyvei már elérhetők pdf formában. Akár csomagban is.

- A Frog God Games The Lost Lands: Borderland Provinces címmel Kickstarterre vitte azt a világot, amely magába foglalja a Rappan Athuk megadungeont és a Lost City of Barakusból ismerhető földalatti várost. Az “Ötödik Kiadás“, a Pathfinder, és a Swords & Wizardry rendszer van megcélozva. Még két nap van hátra a gyűjtésből.

- Most, hogy a Savage Words Rippers settingje új életre kel, a korábbi inkarnáció könyvei egybecsomagolva $10-ért elvihetők.

Videojáték

-  A Night Dive Studios megszerezte az első System Shock játék jogait. A fejlesztők már dolgoznak is egy remake-en, de szándékukban áll egy 3. részt is készíteni a sorozathoz. A részletek a Fast Company cikkében olvashatók.

- Már elérhető a Hearthstone új The League of Explorers című új, egyjátékos kampánya, mely az archeológus-kincsvadász témát igyekszik lefedni:

- Stílusosan ma zárul a Friday the 13th: The Game Kikcstartere. Mivel a kért pénz megvan (bár annál sokkal több nem jött össze), a filmet készítő stáb nagy része is részt vehet a játék készítésében.

- Megjelent a Fallout 4.
A héten újabb résszel bővült az 1997-ben útjára indult posztapokaliptikus CRPG-sorozat. A harmadik epizódhoz hasonlóan a Bethesda Softworks által jegyzett, PC-re, Xbox One-ra és PS4-re megjelenő Fallout 4-ben a játékos egy, már a világot csaknem teljesen elpusztító atomháború idején is élő férfit vagy nőt alakít, aki egy bunkerbe menekülve valahogy sértetlenül átvészelte a kataklizma óta eltelt kétszáz évet. Hősünknek azonban el kell hagynia biztonságos menedékét és arra kényszerül, hogy a mutálódott állatokkal, irgalmat nem ismerő banditákkal és egyéb veszélyekkel teli Bostonban és környékén állja meg a helyét.
A program számtalan újítást tartalmaz a korábbi részekhez képest. Nincsenek többé képzettségek, a helyüket teljes egészében átvették a hét fő tulajdonság nagyságától és a karakter aktuális szintjétől függően felvehető perkek. Ezen kívül a fegyverek és páncélok a megfelelő alkatrészek vagy alapanyagok birtokában tetszésünk szerint átalakíthatóak. Mindezen túl a sorozat történelmében először arra is lehetőségünk van, hogy felépítsük a saját településünket. A játékhoz egyébiránt már egy mod is elérhető, ami a grafikát javítja és ide kattintva tölthető le: https://www.nexusmods.com/fallout4/mods/40/

Egyéb

Daredevil után Jessica Jones a következő Marvel-hős, aki önálló sorozatot kap a Netflixen. Íme a második előzetes:


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához