LFG.HU

CikkBot
hírekCimkek

November 18-án megjelent a mind GOG-ról mind pedig a Steamről elérhető Hard West. A CreativeForge Games körökre osztott harcrendszerű taktikai CRPG-je ahogy az a címéből is kikövetkeztethető, a játékipar által méltatlanul hanyagolt Vadnyugaton játszódik.
A különféle lőfegyverek mellett azonban a természetfelettinek is komoly szerep jut benne, így a játékos haramiák és fosztogatók mellett démonokkal, kultistákkal és a gonosz egyéb erőivel is kénytelen lesz megküzdeni a fejlesztők elmondása szerint legalább 12 órányi szórakozást kínáló programban. A harcnál a készítők kifejezett szándéka volt, hogy az minél kor- és valósághűbb legyen, ezért 40, a korszak valóban létező fegyverei alapján készült készséggel ritkíthatjuk benne a rémségeket, illetve komoly szerep jut a golyó fizikájának, valamint annak, hogy épp honnan is süt a nap.

http://lfg.hu/wp-content/uploads/2015/11/522375010.jpg

http://lfg.hu/wp-content/uploads/2015/11/hard-west1.jpg

Természetesen, a történetet sem hanyagolta el a csapat, így az izgalmas és érdekes sztori mellett az események további menetét jelentősen befolyásoló döntéseket is meg kell majd hoznunk kalandunk során.

 


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához