LFG.HU

CikkBot
hírekCimkek

http://lfg.hu/wp-content/uploads/2015/04/landing.pngA 6Quest (Magyarország legismertebb interaktív regényeket forgalmazó kiadója) Kickstarter kampányt indított, hogy magyar nyelvű regényei angolul is hozzáférhetőek legyenek. Ezzel együtt felhívást tettek közzé a magyar közösség számára: a kampány indításától kezdve 2016. január 4-ig a magyar oldal teljesen ingyenessé válik.

A kampány indulási időpontja: 2015. november 23. 16:00

A kampány teaser trailere: https://www.youtube.com/watch?v=mZhbY78yJi8
A Kickstarter kampány webcíme : https://www.kickstarter.com/projects/640897390/6quest-a-game-of-interactive-fiction
A játék angol nyelvű demoja: http://demo.6quest.com

FAQ:

Mit jelent az hogy “sikeres lesz” a kampány?
Azt jelenti, hogy a kitűzött 10.000 angol font-os célösszeg összejön a backerek befizetéséből.

Lesznek-e továbbra is magyar nyelvű questek?
Igen! (részletek a köv. kérdés alatt)

Miért lesz jobb a magyar 6Quest, ha a projekt angolul is elindul?
A nemzetközi piacon, angol nyelven sokkal nagyobb számú játékos érhető el, mely azonos fejlesztési költségek mellett sokkal jelentősebb bevételt jelenthet a projektnek. A jelentősen nagyobb bevétel nagyobb fejlesztési költségvetést is tesz lehetővel, mely praktikusan azt jelenti, hogy havonta több tartalmat tudunk megjelentetni. Ezen felül pedig a kalandok készítése úgy zajlik hogy először magyar nyelven készülnek el, és magyarról fordítjuk angol vagy egyéb nyelvekre, így a hazai közösség mindenképp hozzájut minden új tartalomhoz.

Lesz-e változás a hazai kereskedelmi modellben?
Nem tervezünk változást a 2016-os évben. Januártól visszáll a jelenlegi modell. Ez abban az esetben változhat, ha az angol nyelven bevezetendő eltérő fizetési modell a magyar rajongóinknak is jobban fog tetszeni, és annak bevezetését kérik.

Ugyanez lesz-e a külföldi üzleti modell is?
Nem. Angol nyelven egyszerűbb de szigorúbb rendszert tervezünk, melynek alapja, hogy a kalandokat mikrotranzakciós megoldás nélkül, közvetlenül pénzért értékesítjük, amitől kezdve korlátlanul játszhatóvá válik a játékos számára.

Meddig lesz ingyenes a tartalom?
Terveink szerint 2016. január 4.-ig.

Mit jelent az, hogy ingyenessé válik a tartalom a 6Quest oldalon?
Jelenleg tartalmaink egy része fizetős. 17 regényünk van most az oldalon, és további 2 áll megjelenés előtt. Ezen regények egy része (kb. fele) fizetős, vagyis pénz befizetésével hozzáférhető. Ez a fizetési rendszer teljesen megszűnik, ha sikeres lesz a kampányunk, úgy minden regényünk ingyenes lesz, és a jövőben megjelenő anyagok is ingyenessé válnak.

Mekkora anyag válik így ingyenessé?
A jelenlegi 17+2 regény, melyek összesen egy polcnyi nyomtatott regényt tesznek ki (kb 15-20 hagyományos kötet, 3,5millió leütés)


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához