LFG.HU

strato
hírekCimkek

Szerepjáték

Rune Quest Classic- Aki szeretne a polcára egy példányt a RuneQuest második kiadásából, az most a kickstarteres újranyomási projekttel szerezhet egyet.

- A Call of Cthulhu 7. kiadása már a DriveThruRPG-nél is elérhető.

Történeti összefoglaló D&D-ből megismert Yeenoghuról, a gnollok démonhercegéről.

Videojáték

Ma van a The Game Awards díjátadó gálája. Ha a díjak végső helye nem is érdekel mindenkit, egy marék játékelőzetest azért csak szívesen megnéz a többség, nem?

- A Double Fine feldobta a sokak által várt Psychonauts 2-t a Figre! A cél 3,3 millió USD összeszedése. Remélem, összejön!

- A Shadow Complex Remastered most ingyen letölthető az Epic Games honlapjáról.

- A Telltale Games nem áll le a The Walking Deaddel. Most a sokak által kedvelt Michonne története van soron.

- A folytatódó sorozatok mellett új fogás is van a Telltale hálójában: Batman.

- Az időmanipulálós Quantum Break is kapott egy új előzetest:

 - A Far Cry Primal főhőse Takkar lesz, aki vadállatok megszelídítésével próbálja meg túlélni a kőkorszakot. Alább egy hangulatvideó, emitt pedig egy játékmenet bemutató.

- A lassan 100 millió dolláros büdzsével rendelkező Star Citizen is kiadott egy új előzetest az aktuális alfából:

- Jelenleg a BioWare akció-kalandjátéka, a Jade Empire vihető ingyen az EA On the House programjának keretében.

- A GOG elindította a téli vásárát.
Ahogy az ilyenkor lenni szokott, remek akciók várnak ránk. Ezek, az induláskor meghirdetetteket, két napig élő ajánlatokat leszámítva huszonnégy óránként cserélődnek majd, így minden nap érdemes lesz megnéznünk, hogy mi a kínálat, hiszen a kedvezmények mértéke akár a 90%-ot is elérheti és számos kiváló alkotást zsebelhetünk be, igen jó áron. Péntek délutánig a The Witcher 3: Wild Hunt 19.99, a Pillars of Eternity 16.09, a Shadowrun: Hong Kong pedig 9.49 euróért lehet a miénk. 4.72 eurós vásárlás után a Divine Divinity, 47.2 euró elköltése után pedig a Blackguards lehet a miénk anélkül, hogy bármit is fizetnünk kellene érte.
A különösen bátrak meglepetés játékok megvételével tehetik próbára a szerencséjüket. Igaz sokat nem kockáztatnak, mert a 2.89 eurós egységáron kínált zsákbamacska megvásárlását követően egy 9.9 és 34.99 dollár közötti áron kínált játék kódját kapják majd meg.

 

Egyéb

- A Pathfinder Tales regények kaptak egy szép, új, saját összefoglaló honlapot.

- 2016-ban Samurai Jack új évaddal tér vissza az Adult Swimen!

- Úgy látszik, a spoileres előzetes valamiféle új divatirányzat lett idén. A legutóbbi Terminator után most a Batman v Superman: Dawn of Justice állt be a sorba. Csak saját felelősségre!


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához