LFG.HU

strato
hírekCimkek

Never UnpreparedSzerepjáték

- Kalandmestereknek szánt kiadványok sorakoznak a Bundle of Holding Worldbuilder’s Toolkit +3 nevű csomagjában. A másik jelenleg elérhető csokor különféle Ubiqity rendszerű szerepjátékokat tömörít.

- A legújabb D&D Unearthed Arcana egy tiefling variánst és néhány démonidéző varázslatot mutat be.

Videojáték

- Az Epic Games is gazdagítja a MOBA játékok sorát. A Paragon klasszikusnak mondható, 3 útvonalas, minionos, dzsungeljárós, 5 az 5 elleni játék lesz, TPS nézettel.

- A Double Fine a Figre feldobott Psychonauts 2 mellett bejelentette a Full Throttle Remastered elkészítését, és kaptunk egy előzetest a Day of the Tentacle Remasteredből. A rajongóknak ez egy jó lehetőség lesz “visszatérni a villába”:

- Február 5-én jelenik meg az XCOM 2, melyben egy mobil parancsnoki központból irányíthatjuk majd a gerillaakciókat.

- Ha valaki a múlt héten lemaradt volna a csak hozzászólásként a Villámhírek alá toldott hírekről, annak itt egy negyedórás betekintés a Total War: WARHAMMER ork kampányába:

- 25 éves a NEOGEO. Ezt megünnepelendő, egy tonnányi, eredendően játéktermi játék van a legújabb Humble Bundle-ben, melyeket a link túloldalán a böngészőben ki is lehet próbálni.

Egyéb

- A Teenage Mutant Ninja Turtles 2 előzetesében majdnem minden karakter benne van, amit egy rajongó elvárhat.

- Februárban a mozikban és a Netflixen is nézhető lesz a Crouching Tiger, Hidden Dragon: Sword of Destiny. A filmet a Matrix harckoreográfusa, Jűn Vó-pheng rendezi. Íme az első előzetes, amelynek szerintem eléggé rossz zenei aláfestést sikerült választani:

- A The BFG filmnek semmi köze a Doom legtáposabb fegyveréhez, Roald Dahlhoz és Steven Spielberghez viszont nagyon is.


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához