LFG.HU

Narmor
hírekCimkek

A Kazamata magazin első száma 2012 decemberében jelent meg. Már ekkor is az volt a legfontosabb célkitűzésünk, hogy a játékasztalnál valóban hasznosítható anyagokat tegyünk közzé, így igazi szerepjátékos magazint készítsünk. A következő év nyarán megjelenő második szám az első mintáját követte sokkal szebb kivitelben, s kiegészítéseket, modulokat tartalmazott a Kazamaták és Kompániákhoz.
Azóta sok idő eltelt újabb szám nélkül, bár a munkálatok, ha kihagyásokkal is, de folytak. A 3. számnál a korábban bevált szempontokat alkalmaztuk, noha ezúttal szélesítettük a játékok körét, amelyekkel foglalkozunk. Elvégre kis hazánkban úgysincsen túl sok old school szerepjáték, s a meglévők más és más stílust képviselnek. Így a mostani számtól kezdve nem csak a Kazamaták és Kompániák, hanem a Kard és Mágia és a Helvéczia szerepjátékokhoz is jelennek meg írások a magazinban. Remélhetőleg ez a szerepjátékos közösséget is aktívabb részvételre buzdítja. Várjuk tehát az ötletes szabályvariánsokat és a letesztelt, hangulatos modulokat a magazinba.
Az új szám másik újdonsága, hogy ezúttal egy külföldi szerző írásai is megjelennek benne. Persze hazánk fiai sem maradnak el mögötte, Marvin fórumtársunk három modullal, Alister pedig két írással is megörvendeztet minket. Így tehát a 3. lett a legtöbb szerzőt felvonultató számunk.

Azt hiszem, szerénytelenség nélkül állíthatom, hogy igencsak impozáns tartalomjegyzéket tudunk felmutatni.

Jó olvasást!

TARTALOM

NJK képtár II. (KéK) - Boldog-Bernád István
Lemúria istenei I. (KéM) - Bársony Dávid
Kasztnélküli karakterek (KéK) - Boldog-Bernád István
Patkányok a pincében (KéK) - Boldog-Bernád István
Xantun négy asszonya (KéM) - Fehér László
A Rothadás barlangjai (KéK) - Christian Sturke
Armagán és a Ragyogás Szigete (KéM) - Fehér László
A Békaisten víznyelője (KéK) - Christian Sturke
Mocsári Lantos Zantoán (KéM) - Fehér László
Az eltűnt professzor esete (Helvéczia) - Bársony Dávid
Gasthaus Brunwald (Helvéczia) - Boldog-Bernád István

Kattints a képre a letöltéshez!

Kattints a képre a letöltéshez!


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához