LFG.HU

Swifty
hírekCimkek

http://lfg.hu/wp-content/uploads/2015/11/logo_image05.jpgLassan itt az új, friss, ropogós év, és mivel lehetne jobban indítani, mint magának Nuffle-nek az áldását bíró, egész napos Blood Bowl versennyel vagy készülődéssel a 2016-os, egész éves Blood Bowl liga megmérettetéseire?

Verseny

A Veterans & Rookies kupa égisze alatt január 17-én, vasárnap Budapesten, a Cantina klubban várunk minden kezdő és tapasztalt Vérfoci játékost egy 3 meccses, svájci rendszerű viadalra.  A kezdők számára jó alkalom, hogy megismerkedjenek a játékkal (számukra igény esetén csapatot, táblát, kockákat is biztosítunk), míg a veteránok kipróbálhatják, hogyan boldogulnak a 2016-os Európa-bajnokság szellemében lebonyolított meccseken. (Csapatösszeállítás, időlimit,  stb.)

Nevezni a helyszínen, a verseny napján lehet.

Bővebben: http://www.bloodbowlliga.hu/content/veterans-rookies-bloodbowl-kupa-2016-január

Liga

Ha az egyszeri kupa helyett a folyamatos, havonta kettő, összesen kb. tíz-tizenkettő mérkőzés lejátszását igénylő liga formátum a szimpatikusabb, akkor 2016. január 18-án indul a Gép-Ház klub támogatásával a 2016-os Magyar Blood Bowl Liga (ami igazából Budapest-környéki, elnézést a fővárosi agglomerációtól vidékebbre lakóktól).

A ligába bárki nevezhet, ha vállalja, hogy legfeljebb két helyettesítést kérve teljesíti a ráeső valamennyi meccset, nem száll ki, csak mert rosszul megy a szekér vagy agyoncsapták a kedvenc játékosát. Ezt a kitartást, illetve a kiemelkedő teljesítményt díjakkal is honoráljuk, sőt, szerény tombolajátékunk keretében minden résztvevő potenciális nyertes lehet.  Persze a legfőbb díj maga a játék, no meg hogy olyanokkal mérheted össze tudásodat, akik nem egy vagy két nemzetközi versenyen bizonyítottak már.

A liga nevezési határideje január 10!

Bővebben: http://www.bloodbowlliga.hu/content/gép-ház-blood-bowl-liga-2016

Ha bizonytalan vagy, kérdésed lenne, segítséget szeretnél, próbameccsre jelentkeznél, stb., akkor ne habozz, látogass el a megfelelő fórumra http://lfg.hu/forum/index.php/topic/15671-kerdesek-valaszok/ , vagy vess egy pillantást a liga oldalán található segédletekre! http://www.bloodbowlliga.hu/segedletek

LFG privát üzenetet is küldhetsz valamelyikünknek:

Verseny: BlackOrc, Wolio

Liga: roante, Swifty

Találkozunk a pályán (avagy a tábla mellett)!

 


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához