LFG.HU

strato
hírekCimkek

Szerepjáték

- Az istenek és titánok által szétszaggatott kampánykörnyezet, a D&D 3e korából ismerhető Scarred Lands, most eljönne Pathfinder és 5e alá is. A Kickstarter-gyűjtés alacsonyabb adományszintek esetén a 3e verzió könyveit kínálja, $18-ért a frissebb rendszerek egyikéhez készült új verziót adja, 30-ért pedig mindegyik a támogató markát üti (ezek alatt a digitális verzió értendő).

Scarred Lands

Új év, új vásár – mondja a DriveThruRPG. Ennek megfelelően egy csomó szerepjáték 25% kedvezménnyel vihető.

Videojáték

- A Psychonauts 2-re összejött a Fig-féle tömegfinanszírozásban kért 3,3 millió dollár. Ez persze még nem garancia arra, hogy a Double Fine nem ismétli meg azt, amit a kickstarteres kalandjátékával, a Broken Age-dzsel elkövetett. Reméljük a legjobbakat.

- A GameInformer e havi címszereplője a 4-es számot elhagyó új Doom. Sajnos az exkluzivitást ügyesen felhasználó videojátékos portál Magyarorszgáról egy ideje nem érhető el  rendesen, de a YouTube csatornája még megtekinthető. Innen egy kis emlékeztető, hogy a gyökereihez állítólag visszatérő játék idén tavasszal fog megjelenni:

- Sokak szerint 2016 a virtuális valóság éve lesz. Egy piaci szereplő sem akar kimaradni a dologból, de az első lépést, azaz a saját termékének a beárazását senki sem akarta eddig megtenni. Végül a Facebook által finanszírozott Oculus Riftre került rá elsőként az árcédula: $599. Elég pofátlanul magas, ha engem kérdeztek, különösen, hogy korábban nagyjából a felét kommunikálták. Legalább a konkurenciának nem lesz nehéz dolga aláígérni, amit esélyes hogy a Valve-HTC és a Sony is meg fog tenni.
Szerintem ez az év még nem fogja elhozni az átlag családok házába a VR headsetet, de az tuti, hogy a videojátékos konferenciák tömve lesznek vele, és jó eséllyel azok a játék- és szoftverfejlesztő cégek is rárepülnek a virtuális valóságra, akik eddig kivártak.

Oculus Rift

Egyéb

- A The Ninth World egy a Numenera világán játszódó kártyajáték. A Kickstarter-oldalról letölthető egy Print and Play próbaverzió is.


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához