LFG.HU

strato
hírekCimkek

Szerepjáték

Curse of Strahd- A WotC egy D&D 5e kaland erejéig megidézi Ravenloft szellemét. Március idusán érkezik a Curse of Strahd.

- Az Evil Hat idén bővíti a Fate termékvonalát. Ez ügyben két kickstarteres gyűjtés várható idén, amiből az egyikre már nem is kell várni. A Fate More első felvonása két, eddig csak digitálisan megjelent kiadványt vinne a nyomdába. Ezek közül az egyik a családbarát, önálló szerepjáték, a Do: Fate of the Flying Temple, a másik pedig Venutre City című szuperhősös setting Fate Core-hoz.

- Ez év elejétől a Burning Wheel Headquarters lett a Dungeon World hivatalos kiadója.

Videojáték

- Kicsit bajban voltam vele, hogy ezt a hírt melyik kategóriába tegyem, így végül a szerepjáték és a videojáték határára került: a Black Desert Online MMORPG felettébb részletes karakterkészítő alkalmazása immáron önállóan is letölthető, ráadásul ingyen. Ha valakinek megér 7 gigát a merevlemezén, ezzel kiváló karakterportrékat gyárthat asztali szerepjátékhoz.

- A Humble Firaxis Bundle-lel mindenki felzárkózhat XCOM-ból és Civilizationből, mielőtt még kijönnének a folytatások. Ezek mellé olyan csemegék is kerültek a csomagba, mint a Pirates!, az Ace Patrol és a Starships. Figyelem! A játékokhoz árkörönként egy Steam-kulcsot kapunk, tehát nem lehet a már meglévő/nem kellő játékok kulcsait továbbpasszolni.

- Az új csomagok mellett (van mobilos is) érdemes naponta ránézni a Humble Store-ra is, mert ezen a héten indult a téli vásár. A Build Your Own Bundle minden nap más kiadó termékeit kínálja, melyekből minél többet lapátolunk össze, annál nagyobb lesz a kedvezmény. Könnyen előfordulhat az is, hogy olcsóbban jövünk ki, ha még egy játékot beválasztunk.

- A Project Resurgence egy régi vágású, ám új dieselpunk-dark fantasy CRPG, melynek a létrejöttét a Kickstarteren lehet támogatni:

A Square Enix a lassan két hete elhunyt David Bowie emlékére ingyenessé tette az Omikron: The Nomad Soult, mely videojátékban a híresség több formában is szerepel. A lehetőség elvileg csak a mai napig érhető el, szóval aki még pályázik a játékra, az gyorsan kattintson!

- A Warner Bros.Netherrealm bejelentette a Mortal Kombat XL-t, mely az X mindennel egybecsomagolt komplett változata, beleértve a hamarosan megjelenő Kombat Pack 2-t. Üröm az örömben*, hogy sem az XL, sem a Kombat Pack 2 nem jön PC-re. Rendesen pofán verték ezzel a PC-s rajongótábort.

Egyéb

- A héten nyílt új DC Films Facebook oldalra felkerült az első kép, mely a filmvászonra kerülő Justice League teljes csapatát ábrázolja.

Justice League

- A DC képregény adaptációknál maradva: minden idők “legrosszabb” hős csapata, a Suicide Squad újabb filmelőzetest kapott. A privát véleményem: Harley-t nem lehet nem szeretni. A filmbemutatóra augusztus 5-ig kell várni. Cuki poszterek itt.

- Most, hogy a Netflix eljött Magyarországra is, bátrabban hozok onnan is híreket. A nagy sikerre való tekintettel új évadot kap a Daredevil és a Jessica Jones, lehetséges, hogy lesz egy Punisher sorozat is, valamint a közeljövőben 10 résszel elindul egy széria Richard Morgan Altered Carbon című cyberpunk regénye alapján is (mely(magyarul Valós halál címen jelent meg).
Mivel a megjelenéshez a Daredevil áll legközelebb, így előzetest abból kaptok:


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához