LFG.HU

strato
hírekCimkek

Szerepjáték

7th Sea 2e- Február 9-én indul a 7th Sea újragondolt kiadásának Kickstartere. Itt a korábbi cikkünk az előzményekről.

Seven Wonders- Mi történt a Narniába látogató gyerekekkel, amikor visszatértek? Mi van a fekete lyuk túloldalán? Miről beszélgetnek a hősök a sorsdöntő csata előestéjén? Ezekre és hasonló kérdésekre alkothatjuk meg a választ, ha a Seven Wonders című játékgyűjteményt választjuk. Egy kötetben 7 önálló sztorialkotó játékot lehet most előrendelni a Pelgrane Presstől.

Vincent Baker elindította az Apocalypse World második kiadásának Kickstarterét. Természetesen a kért összeg már össze is jött. Barátságos $10-ért már jár a pdf változat, amire csak idén szeptemberig kell várni.

- Júliusban jelenik meg a Pathfinder Horror Adventures című kiadványa.

- Az Insight Fantasy című indie szerepjáték azt díjazza, ha a játékos karakterek minél jobban eltávolodnak a KM által elindított kalandtól. A játék az Insight RPG sorozatot fogja bővíteni, ha összejön hozzá a kellő mennyiségű norvég korona.

Pugmire – fantasy szerepjáték kutya főhősökkel. Kickstarteren keresztül jön a nyomtatott verzió, ha összejön a pénz.

Videojáték

- Az Electronic Arts  On the House programjának keretében most a 2012-es Need for Speed: Most Wanted vihető ingyen az Originen.

NFS: Most Wanted

- Tavasszal komolyat fog változni a Hearthstone. A legfontosabb változás, hogy kártyákat két kategóriába fogják sorolni: versenyben is használhatók, és versenyben nem használhatók. Ennek megfelelően két Ranked létra is lesz. A részletek itt olvashatók.

Mirror’s Edge Catalyst sztori előzetes:

- Doom kampány előzetes - szemtelenség, fejetlenség, lábatlankodás:

- A Steam Early Accessének mintájára már a GOG-on is lehet fejlesztés alatt álló videojátékokat venni. Legyetek figyelmesek!

- Újabb Humble Ubisoft Bundle érhető el, mely főleg Uplayes játékokat tartalmaz (Rayman Origins, Call of Juarez Gunslinger, Far Cry 3, The Crew, The Division stb.), továbbá az e heti Weekly Bundle is elég jó (Frozen Synapse, Frozen Cortex, Shattered Planet, Reassembly, Chaos Reborn stb.).

Egyéb

- Az idei Gen Conon azaz augusztusban fog megjelenni a Pandemic társasjáték Cthulhu-köntösbe bújtatott verziója, a Reign of Cthulhu.

Pandemic Reign of Cthulhu


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához