LFG.HU

strato
hírekCimkek

Betegség és egy frissen beszerzett Far Cry 3 miatt másfél napot késtek az e heti Villámhírek, de aggodalomra semmi ok, most megérkeztek. Fogyasszátok (velem ellentétben) egészséggel! :)

Szerepjáték

Hősök Hajnala Szelesszirt- Március 19-én lesz a következő Hősök Hajnala. A Szelesszirt új ura című D&D 5e kalandban a gótikus horror is szerepet kap. Már lehet jelentkezni a versenyre, az LFG D&D fórumában pedig elindult egy kis setting-alkotó játék, hogy a versenykaland egy lazábban kidolgozott környezetbe illeszkedhessen.

- John Wick elindította a 7th Sea második kiadásának Kickstarterét. $20-ért már jár a 300+ oldalas új szabálykönyv pdf változata, $40-ért pedig minden elért stretch goal és az első kiadás összes kiadványa is birtokunkba kerül. A kiírt alapcél a gyűjtés első 10 percében összejött, és még majd’ egy hónapig lehet támogatni a projektet. Jelenleg félmillió dollárnál jár az egyenleg, amivel még a 10 dalos soundtracket is sikerült elérni.

Videojáték

- Kijött az XCOM 2. Mindenki tehet egy próbát a földi gerillák vezetésével (bár talán érdemes megvárni egy-két patchet).

- A legújabb Need For Speed (melynek neve is csak ennyi) március 17-én fog megjelenni PC-re. Játékkormány támogatást is kap a játék, a nosztalgiára is hatást gyakoroló előzetesben pedig kulcsfontosságúnak tartották kiemelni, hogy a játékban automata sebességváltót is választhatunk.

- A Quantum Break jön Windows 10-re is. Legalábbis a legújabb, élőszereplős előzetes ezt állítja:

- Hamarosan (konzolokra még februárban, PC-re márciusban) megjelenik a Far Cry Primal. Az új előzetes összefoglalja, amit eddig megtudhattunk a játékról:

- Ha valaki kalandjátékokra éhezik, akkor érdemes átböngésznie a GOG hétvégéi akciós ajánlatát.

Egyéb

- Végre sikerült egy jó előzetest is összehozni a Batman v Superman: Dawn of Justice-hoz. Lássátok:


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához