LFG.HU

HammerTimeCafe
Serrath
ismertetőCimkek

Tisztelt Nagyközönség!

Örömmel értesítünk titeket, hogy Füzesabony aprócska fantasy és sci-fi rajongói újabb lehetőséggel gazdagodhatnak kicsiny városunkban, ugyanis megalapítottunk egy klubot, melynek központja a Művelődési Ház. Elsődleges célunk a könnyed és jó kedélyű, kötetlen kikapcsolódás minden érdeklődő számára.
Fő profilunk a terepasztalos stratégiai játékok egyik gyöngyszeme, a Warhammer 40.000. Gondolom sokaknak ismerős a világ a híres Dawn of War sorozatból. Ez egy körökre osztott stratégiai játék szerepjátékos elemekkel, ahol remek kis összecsapásokat lehet játszani a figuráinkkal szépen összeállított terepasztalokon.
Jelenleg egy terepasztallal és bőven elég tereppel rendelkezünk, mely egy félsivatagos, romos iparvilágra kalauzolja a játékosok hadait. Szerencsére felszínre tör a társaság modellezős vénája is, készülőben van egy második asztal is, melyen egy lápos, mocsaras vidékre sodorhat minket a szél, ahol a legkülönfélébb növények és teremtmények gazdagítják majd a csatározások élményeit.

Akik otthonosabban mozognak a világban, azoknak büszkén mondhatom, hogy a Birodalom Imperial Guard egyik regimentje karöltve egy Space Marine rendház és Space Wolves rendház társaságában állják a sarat nap mint nap a Káosz erőinek két képviselőjével (Slaanesh és Nurge seregei) és különféle idegen fajokkal (Tau Birodalom és Orkok) szemben.

klub-fuzesabony

Igyekszünk 1-2 heti rendszerességgel játékalkalmakat tartani a közeljövőben, bontogatni szárnyainkat a hobbi területén és szívesen látunk minden érdeklődőt.

Érdeklődni és híreket olvasni a facebook csoportunkon keresztül tudtok.

Ezen felül (a terepasztalos stratégiai játék és modellezés) a klubéletet igyekszünk színesíteni. Több társasjáték (Starcraft és Trónok harca rizikó például) és a Warhammer 40k Conquest kártyajáték alap doboza is megvan, melyek bizonyos időközönként előkerülnek.
Ezen felül, ha igény van rá, a hely alkalmas szerepjáték ülések lebonyolítására is.

A helyiség a művelődési ház kis terme, melyben vígan elfér egyszerre a két terepasztal (és akár további 2-3 is), valamint ezzel egy időben lehetőség van a fent említett további játékokra is. Ha valaki esetleg olvasni és kikapcsolódni vágyik, kiszakadni a számítógép elé szögezett hétköznapokból, azt szívesen látjuk, és igény esetén némi Warhammer 40k olvasnivalót is tudunk biztosítani (magyarul megjelent regények formájában). Így akár csak egy jó beszélgetésre is bátran benézhet hozzánk minden érdeklődő.

A klub tevékenysége és a klubélet nyomon követhető a facebook csoporton keresztül. Nem kell megijedni az esetlegesen idegen játékoktól, mind kezdők vagyunk, de szívesen segítünk eligazodni a játékok és azok világai mentén.

Címünk:
3390 – Füzesabony
Rákóczi út 50.
Füzesabonyi Közösségi Ház

Klub adatlap: http://lfg.hu/forum/index.php/adatlap/32-alearius-ecclesia/

 


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához