LFG.HU

strato
hírekCimkek

Szerepjáték

- Íme a Weird War I Kickstartere a Savage Worlds szerepjátékhoz. A Player’s Guide $15-nyi támogatásért már jár, de ha a többi könyv is kell, és megelégszünk a pdf formátummal, akkor egy 20-ast még rá kell dobnunk.

Weird War I

- Elindult a Modiphius-féle Conan szerepjáték Kickstartere is. £7 a játékosok könyve, £15 a teljes könyv (pdf változat).

Bubblegumshoe címmel júniusban érkezik az Evil Hat új, családbarát szerepjátéka, mely műfajilag a tini-noir szóösszetétellel írható le legjobban. Talán mondanom sem kell, hogy a játékot a nyomozós élmények kiszolgálására hangolt GUMSHOE motor hajtja.

Bubblegumshoe

- GothPunk és Urban két felvonásban beszélgetett az Odyssey: The Complete Game Master’s Guide to Campaign Management kiadvány kapcsán a szerepjátékos kampányokról és a besülésük okairól. Szerintem érdemes mindkettőt végighallgatni, de ha valakinek nincs szabad 3 órája, annak némi támpont: az első felvonás 2 órás és inkább elkalandozós-elmélkedős, a másik szűk 1 órás és összeszedettebb-rendezettebb, afféle reamke. Ez utóbbi került ide beágyazásra:

Videojáték

- Warren Spectorvisszatért a videojáték fejlesztésbe. Az OtherSide Entertainment stábjának fog segíteni tető alá hozni a System Shock 3-at és az Underworld Ascendantet. A nagymester 6 éve nem foglalkozik videojátékokkal, legutóbbi játéka a Nintendo Wiire megjelent Epic Mickey 2: The Power of Two volt. Vajon jót tesz majd az említett két játékkal a jelenléte?

- A héten megjelent a Pillars of Eternity The White March című kiegészítőjének második, befejező része.

- Ma kezdődik a The Division nyílt béta tesztelése. Ha valaki úgy érzi, hogy New York utcáinak rá van szüksége, akkor csak rajta, a hétvégén élhet a lehetőséggel.

- A legújabb Humble Bundle különféle multiplayer játékokat kínál, illetve MMO-khoz kezdő csomagokat.

Egyéb

- Jövő hónapban kerül a társasjáték boltok polcaira a Dalek Dice.

Dalek Dice

- Daredevil életét a Megtorló és Elektra is bonyolítja a címszereplőről elnevezett Netflix-sorozat 2. évadjában:


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához