LFG.HU

CikkBot
hírekCimkek

Megjelent a Far Cry Primal – az Ubisoft FPS-szériájának legújabb, ezúttal a múltban, jelesül időszámításunk előtt 10000-ben játszódó részében az egyszerű vadászból népe vezetőjévé váló Takkar bőrébe bújhatunk bele.
Hősünknek két ellenséges csoport, az emberevő udamok, valamint izila törzsének megszállottan vallásos tagjai ellen kell majd felvennie a kesztyűt, ami nem lesz egyszerű feladat, de szerencsére Takkar nem csak a bunkójára és íjára fog tudni támaszkodni, hanem egy különleges képességére is: a férfi ugyanis képes arra, hogy megszelídítse a vadakat, amik ezt követően hűségesen lesik minden szavát.

Újdonsült szövetségeseinknek értelemszerűen más és más módokon vehetjük majd hasznát – csakis a mi döntésünk függvénye lesz, hogy a csendesebb, lesből támadó állatokkal, vagy éppen az agresszívabb vadakkal tizedeljük-e meg a két másik törzs harcosainak sorait.

Lényeges, hogy még csak a PS4-re és Xbox One-ra szánt változat érhető el, a PC tulajdonosoknak március 1-ig kell várniuk arra, hogy belevethessék magukat az őskori akcióba.

http://lfg.hu/wp-content/uploads/2016/02/ncsa-far-cry-primal-news-dec-vids-homepage_231574.jpg

 


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához