LFG.HU

strato
hírekCimkek

Szerepjáték

Bloodshadows- Idén megújul a Bloodshadows című fantasy-noir szerepjáték. Az új kiadást a genreDiversion motor harmadik verziója fogja hajtani.

- A Runequest szerepjáték legújabb, 6. kiadása és ezáltal a teljes aktuális termékvonal júliustól Mythras néven fut tovább. Ez továbbra sem összekeverendő a RuneQuest Classic Editionnel, mely egy a játék második verziója alapján készült retro kiadás. Esélyes, hogy pont a félreértések elkerülése végett döntött az ezentúl Mytrhast kiadó Design Mechanism a névváltoztatás mellett.

A Time to Harvest- A Chaosium meghirdette az első szervezett Call of Cthulhu játékát. A Time to Harvest kampány a tervek szerint 6 hónap alatt fog teljesen kibomlani.

- A Svédországban népszerű trollos-törpös-északi szagás Trudvang Chronicles szerepjáték angolul is megjelenik. Sőt, az elektronikus változat a webshopban már elérhető.

KULT- 25 évvel az első kiadás után elindult a KULT: Divinity Lost című horror szerepjáték megújító Kickstarter-kampánya. Egy 23 Euró nagyságú hozzájárulás már pdf szabálykönyvet von maga után. A játék megjelenése decemberre tehető.

- Megjelent az Apocalypse World motorjára építő The Sprawl. A cyberpunk szerepjáték pdf változata $15 a DriveThruRPG-n.

- A Humble Books Bundle-ben ezúttal szerepjátékos szabálykönyveket lehet vinni (ha jól csalódom, akkor a Humble fennállása óta először). Ha valaki a Pathfinder esszenciális könyveire pályázna, de eddig drágállotta, annak most eljött az ideje. Minden árkör 7 kiadványt tartalmaz. Az $1-t befizetők megkapják a legszükségesebb szabálykönyveket (pl. Core Rulebook, GameMastery Guide), a $25-t fizetők pedig a 21 digitális kópia mellett a Beginner Boxból fizikai példányt is kapnak (a szállításért külön kell fizetni). Ez utóbbi már csak azért is lehet egyre csábítóbb, mert a csomag átlagára (amit hagyományosan a második szintért kell fizetni) átlépte a harmadik szint $15-os határát és lassan eléri a $20-t. A teljes csomag értéke egyébként $354, ha akción kívül a Paizónál vásárolnánk be. A vásárlók szintenként egy kulcsot kapnak, melyet a Paizo webboltjában válthatnak be.

Pathfinder logo

Videojáték

- Ha már Pathfinder, íme egy ismertetőféleség az Obsidian berkeiben készülő Pathfinder Adventures című kártyás videojátékról.

- Új Carmageddon a láthatáron Max Damage alcímmel.

Íme e PlayStation akció-kaland zászlóshajójának, az Uncharted legújabb részének sztori előzetese. Az A Thief’s End alcímű utolsó felvonás április 26-án válik elérhetővé:

- A március 11-én megjelenő új HITMAN intrója is felbukkant az előzetesek között:

- Újabb zenés előzetessel jelentkezik a Dark Souls III is. A nehézségéről hírhedt sorozat legújabb része április 12-én fog megjelenni.

- A Humble Indie Bundle 16 ismét egy jó kis csomag lett. A sokszor látott Outlasten kívül a Retro City Rampage DX és a bájos Never Alone van a legalsó szinten, az átlagárnál hozzájuk csatlakozik a Trine 3 és a Door Kickers (valamint még legalább egy játék a jövő héten), a legfelső szintért fizetőknek pedig az Else Heart.Break() és a Sunless Sea is bővíti a videojáték gyűjteményét. Minden játékhoz különálló steames kulcs jár, de mindegyik letölthető DRM-mentes formában is. A csomag 3 soundtracket is tartalmaz.
Ugyanitt elérhető az új Humble Weekly pakk is.

Egyéb

- A DC Entertainment részéről oké, ha a Batman: The Killing Joke című animációs film felnőtt besorolású lesz.

- Az új D&D mozifilm olyan szeretne lenni, mintha a Guardians of the Galaxyt ötvöznénk egy tolkieni világgal.

- Újabb rajongói film a Portal vs Half-Life témakörben. Kié lesz a torta?

- Ígéretesnek tűnő Hurok előzetes:

- Újabb Daredevil 2. évad előzetes:

- A Crouching Tiger, Hidden Dragon: Sword of Destiny második előzetese már összeszedettebbnek tűnik, mint az első:


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához