LFG.HU

taverna
CikkBot
hírekCimkek

Hosszas csúszás után március 1-én végre megjelent a magyar Balcony Team által jegyzett, a Kickstarteren közel 53.000 dollárt összegyűjtő, PC-exkluzív Balrum. A CRPG története szerint Balrum királyságát banditák és élőholtak tartják rettegésben, minek köszönhetően teljesnek mondható az anarchia.
A játékos egy elátkozottnak tartott erdőben felnövő hőst alakít, akinek a feladata magától értetődően az, hogy helyreállítsa a sokat szenvedett vidék békéjét és biztonságát.

http://lfg.hu/wp-content/uploads/2016/03/balrum2.jpg

A készítők ígérete szerint egy komplex harcrendszert kapunk, amiben nem csak a kedvünk szerint fejlesztett karakterünket, hanem az általa idomított állatokat is irányíthatjuk. Ezen kívül, a több tucatnyi küldetés teljesítése és labirintus kipucolása mellett békésebb vizekre is evezhetünk, és létrehozhatjuk saját farmgazdaságunkat, illetve, ha vannak alapanyagaink, akkor különféle tárgyakat is készíthetünk.

A Balrum 14,99 eurós árért lehet a miénk, de ha március 7-ig vesszük meg, akkor tíz százalékos kedvezménnyel 13,49 euróért vásárolhatjuk meg.


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához