LFG.HU

Gulyás `A.T.I.` Attila
humorkaCimkek

(Az írást a http://index.hu/politika/kulfold/stinks0106/ linken található cikk ihlette.
Kérlek nézd meg mielőtt elkezded olvasni az írást. – a szerző)

Láttam, amint az elementálok lőtávolba érnek. Kinyújtottam a Mechem bal karját, és megpróbáltam pár méterrel eléjük célozni. A célzó komputer amúgy is megoldja majd a finom részleteket. Vetettem még egy pillantást a diagnosztikai monitorra, és megnyugodva láttam, hogy mindkét ER Stink Rifle tökéletes állapotnak örvend.

Egyszerre sütöttem el mind a kettőt, a lövedékek zöldes felhőt húztak maguk után, és a kívánt helyre becsapódtak. A számítógép még a lövedékek távozása előtt légmentesen lezárta a pilótafülkét, nehogy bajom eshessen. A becsapódás helyéről zöld gőz tört fel, és két katona hason fekve hányta épp tele a páncélja belsejét. A többiek igyekeztek a közeli fák között biztonságba húzódni, ám a szag émelyítő lehetett. A levelek úgy hullottak, mint ha ősz lett volna. A fák ágai lekonyultak, majd szép lassacskán a földre hullottak, felfedve a túlélőket, akik tántorogtak a hatás miatt. A leghalálosabb fegyverem következett: a Streak Stink Raining Missile.
A hat rakéta süvítve szállt a Mechem törzséből a halálra rémült katonák felé. Ketten közülük a saját karjukba épített Microlézerrel vetettek véget életüknek, mielőtt a robbanófejek tovább fokozták volna a hatást. Ideje volt nekem is távoznom, mert a felhő egyre nagyobb kiterjedésű lett


Kapcsolódó adatok Linkek/fórum

[http://index.hu/politika/kulfold/stinks0106]
A szerző más irásai
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához