LFG.HU

strato
hírekCimkek

Szerepjáték

Emissary- Az Emissary egy a Dűne és Alejandro Jodorowsky képregényei által ihletett fantasy szerepjáték. Ha valakinek felkeltette a figyelmét ez a párosítás, az Kickstarteren olvashat többet a játékról, illetve nyilván támogathatja is a megjelenését. Digitális kópia £10-tól jár a támogatóknak.

Bejelentették az első kiegészítőt a Kickstarteren 500%-osan túlfinanszírozott Conan szerepjátékhoz, melnyek címe The World of Kull – King of Atlantis.

- Az Ars Magica ötödik kiadása most két csomagban is képviselteti magát a Bundle of Holdingban. Az egyiket két évvel ezelőttről újrázzák, és az alapkönyv mellett egy nagy maréknyi kiegészítőt kínál, a másik pedig More Magic címmel különféle mágiával foglalkozó könyveket tömörít.

- Körülbelül 13 napig 30%-os kedvezménnyel vásárolhatunk a DriveThruRPG webshopjában a GM’s Day Sale keretében.

Videojáték

- A Microsoft merész húzásra szánta el magát, gyakorlatilag annyira összeboronálja az Xbox One-t és a Windows 10-et, hogy némi túlzással lassan már csak hardverben lesz különbség. Ennek az egyesülésnek az egyik gyümölcse a Forza Motorsport 6: Apex, mely ingyen jön Windows 10-re.

- Újra Star Wars játékok a Humble Bundle-ben. KotOR 1-2, X-Wing, Tie Fighter és a teljes LEGO Star Wars sorozat.

- Derült égből villámcsapásként bukkant fel három kép a készülő Call of Cthulhu videojátékról.

Call of Cthulhu videojáték

- Íme az új HITMAN első szezonjának előzetese. Megjelenés március 11-én.

Egyéb

Dragonlance Chronicles DoAT- Úgy tűnik, hogy Margaret Weis és Tracy Hickman világhírű Dragonlance-történetének, Az őszi alkony sárkányainak van már képregény változata is. Nem vagyok a képregények szakértője, különösen nem az ilyen ínyencségeké, de a $25-os ár nem tűnik túl magasnak érte.

- A Chtupid egy nagyon rövid animációs film a szerelemről Chtulhu-módra. (18+, képi horrorra és vérre tessék számítani!)

- Íme az új Szellemirtók első előzetese. A szellemek együtt röpködnek a jobbnál jobb poénokkal… Ebből talán már mindenki el tudja dönteni, hogy idén nyáron ezt fogja megnézni egy mozi óriási vásznán, pattogatott kukoricával az ölében, vagy inkább a klasszikust nézi meg még egyszer a nappali tévéjén egy jó hideg sör vagy fröccs kíséretében.


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához