LFG.HU

strato
hírekCimkek

Szerepjáték

Market Panic- Kijött a Shadowrun 5. kiadásához a Market Panic című kampánykönyv, mely a megacégek világába kalauzolja el az érdeklődőket. Ha valaki inkább egy jó kis denveri kalandra vágyik, az a Serrated Edge-et nézze meg.

- Megjelent a D&D 5e új, Ravenloftot idéző kiegészítője, a Curse of Strahd. Nem valószínű, hogy a véletlen műve, hogy ezzel egy időben a Dungeon Masters Guilden eg felbukkant a 3. kiadásához készült Ravenloft setting könyv is.

- Még 3 napig lehet támogatni az új 7th Sea Kickstarterét, melynek a büdzséje átlépte az 1 millió dollárt, és John Wicknek valószínűleg rekord mennyiségű kiadványt kell majd eljuttatnia a támogatókhoz.

Videojáték

- Íme egy mozgóképes látványterv a készülő BATTLETECH videojátékból “Miből lesz a cserebogár?” jeligére.

- A Sherlock Holmes: The Devil’s Daughteren dolgozó Frogwares hírt adott egy lovecrafti világban játszódó új játékról is. A Devil’s Daughterben is lesznek természetfeletti horror elemek, így remélhetőleg a The Sinking Cityben sem fognak csalódni a Lovecraft-rajongók. Mindkét játék jelen lesz a jövő héten induló GDC-n. Addig is az előbbiből megnézhettek egy előzetest alább, az utóbbiból pedig néhány képet a fejlesztő honlapján.

- Előrendelhető a Baldur’s Gate Enhanced Edition új kiegészítője, a Siege of Dragonspear. Az alapváltozatot $20-ért vesztegetik, a gyűjtőiért pedig $130-t kell leszurkolni. A kettő közötti van egy Digital Deluxe is $40-ért.

- Május 24-én fog megjelenni az Overwatch. Számomra továbbra is soknak tűnik 66 Euró egy Team Fortress 2 klónért, de a Blizzard rajongótáborát ismerve biztosan nem lesz gazdasági bukta belőle. Az előrendelők már május 3-ától tesztelhetik a játékot, mindenki másnak 5-étől 9-éig nyílik meg ez a lehetőség. Megjelenés május 24-én.

- Íme egy újabb betekintés a Doom multiplayerébe. Néhány új démont és képességet is meg lehet figyelni.

- A Chivalry készítőinek új játéka, a Mirage: Arcane Warfare egy nagy adag mágiával dobja fel a bevált receptet:

Kickstarteren az Inner Chains, ami egy szürreális biomechanikus világon játszódó horror FPS.

- A Humble Bundle videojátékos Star Wars csomagja még 4 napig elérhető, ám mellette felbukkant a Humble Jumbo Bundle 6. Benne Oceanhorn, két Shadowrun játék, WARMACHINE Tactics, Dreamfall Chapters, Magicka 2 és Grey Goo.

Egyéb

- A Pathfinder képregénygyűjtemény mellett most Lord of The Rings hangoskönyv csomagot is lehet venni a Humble-nél.

- The ABCs of RPGs  – bájos foglalkoztató füzetek szerepjátékosoknak és gyermekeinek. Kickstarter, mi más?

D is for Dice

- Terepasztalos játékban tokenek helyett menőbb lehet egy maréknyi változtatható (és akár mozgó) képű kitűző. Nekem legalábbis ebbe az irányba indult be a fantáziám, amikor megláttam ezt a kickstarteres gyűjtést.

- Íme a Hardcore Henry című FPS film legújabb előzetese. Vajon az, ami 5 perces videóként szórakoztató, mozifilmként is megállja majd a helyét?:

Game of Thrones 6. évad, első előzetes. Indul a hájp vonat.

- A kettes vágányról is továbbindul egy szerelvény. Itt a második Captain America: Civil War előzetes:

- Van újabb Kubo and the Two Strings előzetes  is. Ezt személy szerint jobban várom, mint a bosszúállók polgárháborúját.


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához