LFG.HU

strato
hírekCimkek

Szerepjáték

UnboundGrant Howitt, a Goblin Quest írója új Kickstarterbe kezdett. Ezúttal egy új univerzális szerepjátékra gyűjt, melynek Unbound a címe.

Polaris- A Pathfinder franciaországi kiadójától jön egy angol nyelvű posztapok sci-fi szerepjáték Polaris néven. A kickstarteres gyűjtés elég jól áll, így már Savage Worldshöz is ki fog jönni az eredetileg d20 rendszerű játék szettingje.

- Az R. Talsorian Games honlapján felbukkant a Fuzion alapú új Witcher asztali szerepjáték első fejlesztői naplóbejegyzése. Aki szeretné tudni, hogy mik lesznek a játszható fajok és kasztok, az kattintson ide. Érdekes, hogy a Witcher mindkét listában szerepel…

Itt a legújabb D&D Sage Advice, mely szabálypontosításokat tartalmaz varázslásról és fémpáncélt viselő druidákról.

Videojáték

- Az új Doomban hatféle multiplayer játékmód lesz. Nincs köztük a klasszikus deathmatch, amit anno az első Doom vezetett be az FPS-ek akkor még éppen csak kinyíló világába. Az alábbi videó mind a hat módot bemutatja, a link túloldalán lévőn pedig a multiplayerben is felbukkanó új démonokat és szuperfegyvereket lehet megnézni.

- Újabb SEGA csomag érhető el a Humble Bundlenél. Elég sok az ismétlés, például a Total War, a Dawn of War és a Company of Heroes játékok már több ízben is voltak korábbi csomagokban. A Valkyria Chronicles viszont most van először, ha nem tévedek.

- Íme Recall címmel az első Overwatch filmecske, mely Winston történetébe enged betekintést.

Egyéb

- Kihirdették a tavalyi év Golden Geek Awards nyerteseit. John Harpertől a Blades in the Dark lett az év szerepjátéka, a videojáték kategóriában ugyanezt a címet a Fallout 4 zsebelte be, a társasjátékoknál pedig az “egyszer játszható” Pandemic Legacy: Season 1 vitte a pálmát.

Warcraft film tévéreklám néhány új jelenettel:

- Előzetes a The LEGO Batman Movie-ból:


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához