LFG.HU

strato
hírekCimkek

Szerepjáték

HackMaster PHB- A paródiaként indult HackMaster könyveit kínálja most a Bundle of Holding. Ebédlőasztal Lovagjai, előre!

- A történelem megismétli önmagát. Idén ősszel érkezik a Pathfinder 2.0, mely a D&D 5. kiadásánakév elején közzétett rendszerdokumentuma alapján ugyanúgy fog létrejönni, mint az első kiadás a D&D 3.5 SRD-je nyomán. Részletek a Paizo közleményében.

- A Conan szerepjáték Kickstartere a kért összeg majdnem 10-szeresét gyűjtötte össze. Aki még be akar szállni, az a kiadó honlapján bankkártyával vagy PayPalen keresztül még megteheti.

Videojáték

- Kijött a Baldur’s Gate: Enhanced Edition új kiegészítője, a Siege of Dragonspear.

Baldur's Gate - Siege of Dragonspear

- Az új DOOM májusban fog megjelenni, egészen pontosan péntek 13-án. Itt egy új zenés előzetes:

- Jön a Red Dead Redemption Definitive Edition. A vadnyugati GTA-nak is nevezett játék felújított változata Xbox One és PlayStation 4 mellett (végre valahára) PC-re is megjelenik. A Rockstar sajtóközleményét itt lehet elolvasni.

Red Dead Redemption

- Megjelent a játéktermi múltat hűen idéző Killer Instinct Season 3. Az ingyen is játszható játék csak Windows 10 és Xbox One platformon érhető el. Aki pörgős metálra és ízlésesen túltolt vizuális effektekre vágyik, az mindenképp tegyen egy próbát vele!

- Akinek van Origin-fiókja, az most a Medal of Honor Pacific Assaultot zsákolhatja ingyen.

- A Humble Mobile Bundle 17 többek között olyan androidos játékokat is tartalmaz, mint a Frozen Synapse Prime, Lara Croft Go, Grim Fandango Remastered, a Desktop Dungeons vagy az itthon Kaland Játék Varázslat! címen ismert Sorcery! digitális változatának 3. kötete.

Egyéb

- A Humble Books Bundle ezúttal Buffy, Angel és Spike képregényeket kínál $369 értékben. Az egész $15-ért elvihető akár azzal a boldog tudattal, hogy a charity: water kapta az egész összeget.

- Megjelent a Game of Thrones: The Trivia Game című táblás-kártyás stratégiai kvízjáték.

Game of Thrones The Trivia Game

- Itt a Warcraft: The Beginning nemzetközi előzetese.

(Aki a fenti híreken keresztül összefutott Rick Astley-vel, az a saját érdekében vértezze fel magát a nap további részére valamilyen átverésgátlóval! Boldog bolondok napját! ;))


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához