LFG.HU

HammerTimeCafe
Glowface
mesélőknekCimkek

Március 19-én sor került a legutóbbi, 15. Hősök Hajnala versenyjátékra. Az 5. kiadásos D&D játék ismét példa nélküli tömeget mozgatott meg: az utolsó pillanatos lemondások és lebetegedések után végül 103 résztvevővel: 89 játékossal és 15 mesélővel zajlott le hazánk valószínűleg legnépszerűbb D&D-eseménye. (Így is necces volt: biztos, ami biztos alapon 17 mesélővel készültünk a 16 jelentkező csapatra, de persze, hogy két mesélőnk is az utolsó pillanatban lebetegedett, csak hogy utolsó reggel is még át kelljen szervezni a csapatokat).

A játék kifejezetten jó hangulatú, lelkesítő, és kellően zajos volt. Két helyszín: a Cantina és a HammerTime Café között osztottuk szét a csapatokat. Újdonság volt a mostani játéknál, hogy két külön ligába vártuk a jelentkezőket: a versenyligás játékosok a Hősök Hajnala hagyományai szerint pontozott játékon vettek részt, és megpróbálták minél jobban teljesíteni a kalandot; a játékos liga résztvevői pedig csak szórakozni, játszani akartak, nem akartak versenyt futni az idővel. Külön öröm nekünk, hogy a győztes csapat, a Róka rendje szinte csak főleg első alkalmas HH-játékosok közül került ki: jól szórakoztak, és megérdemeltek vitték el a fődíjat is.

A kaland maga a nyomozós kalandokat, a gótikus horror hagyományait és a D&D szabályait ötvöző izgalmas játék volt. Ezennel közzétesszük letölthető formában is a teljes kalandot, reméljük, otthoni játékként izgalmas órákat fog szerezni sokaknak. Akik ott maradtak dumálni velünk a játék után este, túlnyomó részt lelkesek és elégedettek voltak vele, egyedül azt hiányolták, hogy miért kellett egy nap alatt teljesíteniük mindent, szívesen játszottak volna 2-3 napon keresztül! :)

Még egyszer köszönet a szponzorainknak a segítségért, szerzőtársaimnak egy egészen kivételes történet összeállításáért, mesélőinknek az eltökéltségért, és persze mindenekelőtt játékosainknak, hogy velünk játszottak! Találkozzunk legközelebb is: terveink szerint július 19-24. között a Hősök Hajnala táborban, vagy ősszel, a jubileumi, ötéves versenyünkön!

A “SZELESSZIRT ÚJ URA” 6. SZINTŰ KARAKTEREK SZÁMÁRA készült kaland a DUNGEONS&DRAGONS 5. kiadása alapján, a Hősök Hajnala versenysorozat 2016. március 19-i játékára.

ALKOTÓK
Vezéríró és főszerkesztő: Glowface
Eredeti ötlet: Chomy
Írók és tesztelők: Callinicus, Cápa, Chipie, Glowface, Godpower , Gothpunk
Mesélők: Alister, Anó, BSzabi, Callinicus, Cápa, Chipie, Chomy, Epi, Glowface, Godpower, Gothpunk, GAttila, HBalázs, Husi, Pett-moondevil, PMartin, Roonel

Címlap és plakát: Chomy
Térképek és illusztrációk: Glowface, Kováts Ágnes
Helyszínszolgáltatóink: Cantina klub és HammerTime Café
Rendíthetetlen támogatónk: az LFG.HU

Szelesszirt_uj_ura

Klikk ide a letöltéshez


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához