LFG.HU

auer
eseményekCimkek

Háttérinformációk

Ghormani mészárlásban a Birodalom kimutatta a foga fehérjét. A blokád alá vont bolygóról a Lázadók ügynökei sikeresen kimenekítették Joloor jedi mestert, viszont a Fekete Nap könyörtelen zsoldosai megszerezték az Alvó Látnok ősi szobrát, amit Qazadi vigónak szállítottak le. Ha a szobor visszakerül a származási helyére akkor egy kincsestérképhez biztosít hozzáférést. Ez a kincs nagyban segítené a Lázadók ügyét, akiktől Qazadi rabolta el a szobrot.

A hírszerzők jelentették hogy Qazadi hamarosan egy kisebb expedícióra indul privát jachtján pár meghívott előkelőséggel. Épp ezért egy válogatott elit csapatot bíznak meg hogy jussanak fel a hajóra, nyerjék el a vigo bizalmát, és szerezzék meg a kincsestérképet. Az ügynököknek nem jelenthet gondot beépülni a legénység közé, vagy elnyerni a vendégek bizalmát, és velük feljutni a fedélzetre.

A Szövetség számít rátok, az Erő legyen veletek!

 

http://lfg.hu/wp-content/uploads/2015/10/star-wars-trailer.jpg

Kedves korábbi játékosok!

Kis csapatunk belevágott a soron következő esemény előkészítésébe. Az esemény június 4-én, szombaton, az Arcadia Retro Fantasy Clubban lesz. (Budapest Kertész utca 7.)

A részvétel költsége 1.700 Ft / fő

Ne feledjétek, számít a jelentkezés sorrendje, mert várhatóan 7 csapatnak tudunk helyet biztosítani. Kérünk titeket, hogy ne hagyjátok az utolsó pillanatra a jelentkezési lap kitöltését!

A közös kiadások magukban foglalják a helyszín bérlését, a nyomtatási költségeket, az oklevelek/emléklapok költségét.
Az utalásokat a 11600006-00000000-76524552 (szla. tulajdonos: Horváth János) számlaszámra várjuk a csapatnév és létszám megjelölésével.

A jelentkezési lap kitöltését követően 2-3 napon belül felvesszük veletek a kapcsolatot. Az egyeztetések során kérni fogjuk majd a csapat ismertetését a következőek szerint:
· karakterek neve, osztálya/osztályai, szintjei
· opcionálisan a karakterek egyéni, ill. közös múltja

A jelentkezési lapon van lehetőség egyéni jelentkezésre is. Az egyéni jelentkezőket mi osztjuk be a csapatok visszajelzései alapján, erről még az eseményt megelőzően értesítünk minden érintettet.

Akik május 26. péntek éjfélig eljuttatják hozzánk a részvétel költségét, digitalizált karakterlapjukat, és opcionálisan a karakter rövid jellemzését (maximum 200 szóban) a sw_rpg@googlegroups.com címre, azok választhatnak a karaktereiknek egyet, az előjelentkezési bónuszok közül.

Érdemes rendszeresen figyelni a karakteralkotási útmutatót, pl. ha lesznek mindenkit érintő kérdéseitek azokat a GY.I.K alatt is megválaszoljuk, illetve probléma esetén “on the fly” korrigáljuk az útmutatót. Az útmutató elején a dátum bélyegző segítségével nyomon tudjátok követni, mikor változott legutoljára a tájékoztató.

A mostani alkalommal két új ötletünket is szeretnék megvalósítani.

Szeretnénk díjazni a legjobban sikerült karakterképeket, ezért aki érez magában indíttatást a rajzolásra és bátran felvállalná az alkotását, akár a találkozón kiállítva is, küldjön egy saját maga által készített képet a karakteréről a korábban megadott e-mail címre! :)
A rajz lehet hagyományos eszközökkel vagy digitális módon készített is. A lényeg az, hogy a saját karakteredről készíts saját kezűleg egy képet.

Készülünk számotokra egy az Expanded Universe világán alapuló kvízzel is. Erről azt érdemes tudnotok, hogy tartalmát tekintve főként az Ep 4-6 és utána megjelent időszakot lefedő könyvek és egyéb médiák világából merít; illetve mindenki a saját csapatával vesz majd rajta részt és a legjobb eredményt elérő csapatot (holt verseny esetén csapatokat) külön oklevéllel jutalmazzuk. Készüljetek, mert ha nem, akkor lészen sírás és fogaknak csikorgatása!

Várható események:
09:00-10:00 érkezés, “bejelentkezés”
10:30 kezdés – Kérjük érkezzetek úgy, hogy legkésőbb 10:30-kor már az asztalaitoknál ülve várhassátok a kaland kezdetét! :)
19:00 kaland zárása
19:00-20:00 mesélői, bírói megbeszélés
20:00 eredményhirdetés

Külön ebédszünettel nem készülünk. Arra kérünk titeket, hogy beszéljétek meg a mesélőitekkel, hogy mikor ebédeltek! Köszönjük!

Vész esetére az elérhetőségeink:
Email: sw_rpg@googlegroups.com
Telefon: +36 20 2637566 (Horváth János)
https://www.facebook.com/Star-Wars-Legends-RPG-tal%C3%A1lkoz%C3%B3k-1523843381200723/

Büfé:

A helyszínnél a feltételek változatlanok. Sörni ér, de kulturáltan. dohányozni csak kint, kulturáltan étel-italt lehet hozni, de náluk a kínálat a régi.


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához