LFG.HU

CikkBot
hírekCimkek

Április 26-án megkezdődött John Romero és Adrian Carmack legújabb, közös játékának Kickstarter kampánya. Az id Software számtalan egyéb alkotás mellett a Doom-ot és a Quake-et jegyző alapítói tagjai ezúttal is egy FPS-t készülnek tető alá hozni, amihez azonban legkevesebb hétszázezer dollárra van szükségük.

http://lfg.hu/wp-content/uploads/2016/04/blackroom-4.jpg

A Blackroom címet viselő alkotásban a játékos egy, az egész világot összekötő VR-szolgáltatás hibáit igyekszik kijavítani. A programról még nem sokat tudni, de az már biztos, hogy a régi idők belső nézetű lövöldéi előtt tiszteleg majd, tehát a hangsúly a reflexeken lesz, illetve az is biztos, hogy változatos helyszíneken fogjuk tudni letesztelni a képességeinket. A nagyjából tíz órásra tervezett kampány mellett a multiplayer is fontos szerepet kap majd, ráadásul mivel a tervek szerint a játékot nagyon egyszerű lesz mod-olni, senkinek sem okoz majd nehézséget, hogy új arénákat készítsen.

Amennyiben a gyűjtés sikerrel fog zárulni, a Blackroom PC-exkluzív címként, 2018 telén jelenik majd meg. Ha mi is támogatnánk a kampányt, akkor 29 dollárért a miénk lehet az alkotás egy digitális másolata.

https://www.kickstarter.com/projects/nightworkgames/blackroom-a-new-fps-from-romero-and-carmack?token=07458251

Frissítés!
Romeróék lelőtték a Kickstarter-gyűjtést. Az oldalon, közvetlenül a videó alatt olvasható az indoklás: szeretnének előbb elkészülni a játék demójával. Ha kész lesz, indítanak egy új gyűjtést, amelynél gondolni fognak a mostani támogatókra.


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához