LFG.HU

HammerTimeCafe
BePe
játékokCimkek

http://lfg.hu/wp-content/uploads/2016/04/222.jpgMegjelent Dörnyei Kálmán: Az Arató Halál c. könyve a Főnix könyvműhely gondozásában. Az író és a kiadó támogatásával új nyereményjátékot indítunk, amelynek keretében összesen 3 db könyvet sorsolunk ki.

Fülszöveg:
Történet egy elátkozott kaszáról,

Arawnról a halálpapról,…
Hythéről a szellemlányról és
Lentúrról a vérszomjas ördögről…

„Egy halálpap harca az ördöggel. És egy varázserővel bíró kasza, ami gonoszabb még az ördögnél is. Dörnyei Kálmán regénye több mint fantasy; fordulatos krimi, és szokatlan szerelmi háromszöggel fűszerezett romantikus regény is egyben. Kiváló stílusban megírt, olvasmányos történet.” (John Caldwell)

Arawn, a halálpap első inspektori küldetésén egy eldugott templomban nyomoz egykori tanítómestere különös és váratlan halálának ügyében.
Hamar világossá válik, hogy a rend tagjai és az ódon falak valamit rejtegetnek, és úgy tűnik, Arawn számára nincs menekvés az Orm-hegykatlan templomából. Az egész helyet gonosz, nem evilági aura öleli körül, melyben Lentúr, a pokolbéli szörnyeteg uralkodik és irányít mindent és mindenkit.
Arawn és hűséges segítője, Zaub kevésnek bizonyulnak a bestia és követői legyőzéséhez, ám van még valami vagy valaki az öreg templom vaskos falai között, aki szövetségesük lehet: az Arató Halál, egy saját tudattal bíró, mágikus erejű fegyver.
A halálpapot szerelme, Hythe, a szellemlány is segíti, de amint egy gyönyörű, hús-vér nő megjelenik a színen, a szellemlány kegyetlen és rideg énje is mindinkább megmutatkozik. Időközben Lentúr mind erősebbé válik, egyetlen célja pedig az inspektor elpusztítása.
Vajon Hythe és az Arató Halál kiállnak-e Arawn mellett?
Ki kinek segít a végső harcban?

A könyv egy példányának megszerzéséhez nem kell mást tenned, mint a szerző korábbi írásai alapján beírni a megoldást a következő kérdésekre ide:

Mit szeretett volna csinálni Yabbagabb a Kaland nélkül regény vége felé?

a: démonhurkát
b: majomagyvelő levest
c: pékárut koboldürülékből

Milyen feladattal bízta meg Nordy Foxot a gorilla az állatkertben?

a: szerezzen egy banánt
b: segítsen a gorilláknak megkapni az állampolgárságot és a földpolgári jogok nyújtotta kedvezményeket
c: szedje ki a bolhát a hátszőrzetéből

 Melyik biztosan nem a Halál Isten neve?

a: Symachus
b: Arawn
c: Fekete Egy

Mi lesz a legújabb Yabbagabb novellának a címe?

a: Yabbagabb és a zsarnoki szemlélő
b: Yabbagabb és a trónok harca
c: Yabbagabb és a halott szemfényvesztő

(Nem kell megijedni ha a válaszod elküldés után nem jelenik meg, attól az még rögzítésre került.)

Beküldési határidő: május 9 23:59

 


A szerző más irásai

[ további írásai]