LFG.HU

strato
hírekCimkek

Szerepjáték

- Új angol kiadást kap a Das Schwarze Auge című német szerepjáték. Ha valaki legalább $20-t dob a projekt Kickstarter feliratú perselyébe, az kap is egy példányt az új The Dark Eye RPG-ből. Ingyenes Quick-Start szabálykönyv megtekinthető ezen a linken.

The Dark Eye

- Az S31-es akták című podcast 5. része teljes egészében a klasszikus Wolrd of Darknessről szól. Ha valaki rászán szűk négy órát, jó eséllyel megtudhat mindent a vonatkozó szerepjátékokról.

- A Castle Falkenstein és a Brave New World szerepjáték rajongói nézzenek rá az aktuális Bundle of Holdingra csomagokra!

Videojáték

- Fegyverek, démonok, sebesség. Ma jelent meg a Doom. A kiadó YouTube-csatornáján az ide vágó legfrissebb videóban a fejlesztők mondják el, hogy milyen irányelveket követtek a játék készítése közben.

- Újabb előzetes a május 24-én induló ‪‎Overwatch‬ című ‪‎Blizzard‬-játékból.

- Gandhi világuralmi számításait immáron hatodjára húzhatjuk keresztül. Október 21-én fog megjelenni a Civilization VI. Leírás és képek a hivatalos weboldalon, játékmenetet egyáltalán nem tartalmazó első előzetes itt:

- A Kupolavárosé mellett fut épp egy másik magyar vonatkozású Kickstarter is. A Fabular egy érdekes videojáték öszvérnek tűnik: középkori-űr-folk akció-szerepjáték roguelike beütéssel. Bizony.

- A legújabb Battlefield idén októbertől az első világháború csatatereire kalauzolja majd a játékosokat. Lovasság, kezdetleges harckocsik és persze Zeppelin-féle léghajók a számozásban is visszafelé haladó Battlefield 1 bejelentési előzetesében.

Humble Capcom Super Turbo HD Remix Rebundle címmel akár 10 Capcom által kiadott videojátékot is bezsákolhatunk most a Resident Evil sorozat egyes részeitől kezdve a Remember Me-n keresztül a Devil May Cry-ig.

Egyéb

- Az Assassin’s Creed videojáték-sorozat idén pihen, cserébe viszont év végén kerül mozikba egy vonatkozó film Michael Fassbender főszereplésével.

The Depths of Durangrar egy olyan ‪‎társasjáték‬, amit sötétben kell játszani. A kincsvadászokat irányító játékosok csak a figurájuk által megvilágított részeket látják a labirintusból, a szörnyet irányító játékos viszont az éjjellátójával mindent lát.

The Depths of Durangrar

- Aki ismeri a Honest Trailers sorozatot, az tudja mire számíthat az újabb és újabb átszinkronizált előzeteseknél. A Deadpool esetében van némi csavar a dologban:


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához