LFG.HU

GothPunk
vegyesCimkek

A következő kérdőívben szerepjátékkal kapcsolatos kérdéseket szeretnénk feltenni neked. A kérdőív kitöltésével és terjesztésével hozzájárulsz, hogy megismerjük a hazai szerepjátékos szokásokat, igényeket. Ha bármilyen kérdésed lenne a kutatással kapcsolatban, írj bátran hozzászólást a cikk alá, vagy Varga Zsolt néven megtalálsz a Magyar Dungeons & Dragons Közösség és a Magyar Szerepjátékos Közösség Facebook-csoportokban is.

A kutatás első, adatfelvételi szakasza 2016. JÚNIUS 12. VASÁRNAP 18:00-ig tart. A kérdőívet eddig lehet kitölteni.

A kutatás teljesen nonprofit, az eredményeket szervezők, klubok, vagy akár szakdolgozatírók is használhatják majd. A létrejött adatbázist (e-mail címek nélkül) elérhetővé teszem a publikum számára, és tervezek írni belőle egy összefoglaló cikket is azoknak, akiknek nincs idejük vagy kedvük az adatok elemezgetésére. A kérdőív végén lehetőséged lesz megírni az e-mail címed, hogyha direktben szeretnéd megkapni a kutatás eredményét. (Az e-mail címedet nem teszem semmilyen formában publikussá.)

A feleletválasztós kérdőív hat oldalból áll, kitöltése 10 percnél kevesebb időt vesz igénybe. Egyik kérdés sem kötelező, bármelyiket átugorhatod, ha úgy érzed, nem tudsz vagy nem akarsz rá válaszolni. Ahol logikus, ott adtam lehetőséget rá, hogy saját választ írj be.

Előre is köszönöm a segítséget!

A kérdőív megnyitásához kattints a képre:

RPG Dice


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához