LFG.HU

CikkBot
hírekCimkek

A Warner Bros. közleményben jelentette be, hogy készül az Injustice: Gods Among Us egyszerűen csak Injustice 2-nek nevezett folytatása. Az első részhez hasonlóan most is a Mortal Kombat atyjaként ismert Ed Boon által alapított NetherRealm Studios fejlesztői dolgoznak a programon, aminek a története Batman és Superman konfliktusa körül fog forogni.
Az irányítható karakterek pontos száma és kiléte még nem ismert, de Batman, Superman, Supergirl, Aquaman, Flash, Atrocitus és Gorilla Grodd biztosan köztük lesz. Új és igen lényeges elemnek számít majd a karakterek testreszabhatósága. Nem csak arra lesz lehetőségünk, hogy különféle ruhadarabokkal megváltoztassuk kedvenceink külsejét, hanem a harcmodorukat is tudjuk majd befolyásolni.

http://lfg.hu/wp-content/uploads/2016/06/g1gjvfwrwencmxg4vcvb1.jpg

A videojáték a tervek szerint 2017-ben lát majd napvilágot PS4 és Xbox One platformon. Pillanatnyilag kétséges, hogy a PC-sek ki tudják-e majd próbálni az Injustice 2-t, de a hamarosan megrendezésre kerülő E3 alatt jó eséllyel ki fog derülni, hogy lesz-e számítógépes portja a játéknak.


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához