LFG.HU

taverna
strato
hírekCimkek

Szerepjáték

Megjelent a ‪‎7th Sea‬ című kalózos ‪‎szerepjáték‬ második kiadásának alapkönyve. A Kickstarteren elsöprő sikert aratott a vonatkozó gyűjtés, szóval kiegészítők tucatjai fogják követni.

7thSea_borító

- A ‪Dungeonesque‬ ‪szerepjáték‬ Indiegogo‬-gyűjtése sikeres lett. Most a Kickstarteren lehet a dobozos verziókra befizetni.

Dungeonesque dobozok

- A ‪Mutant Crawl Classics‬ egy a ‪‎Dungeon Crawl Classics‬ ‪‎szerepjáték‬ szabályaival használható ‪‎posztapokaliptikus‬ setting lesz, ha a ‪‎Kickstarter‬-gyűjtés révbe ér.

MCC - Mutant Crawl Classics

Videojáték

- Elindult a Steam nyári vására.

- ‪Sonic‬ 25. születésnapját ünnepli a ‪Humble Bundle‬ új ‪‎videojáték‬csomagja. Ha valaki inkább a Sonic képregényekre gerjed, most az is tobzódhat. Aki pedig siet, még a NeoGeo Encore csomagot is elviheti.

Humble Sonic Bundle

Egyéb

- Megvannak az idei ‪Origins Awards‬ nyertesei. Három ‪Star Wars‬ cím is van köztük, az év játéka díját pedig a Codenames című társasjáték kapta, mely magyarul Fedőnevek címmel jelent meg.

- Karl Urban a denveri Comic Conon úgy nyilatkozott, hogy készül a ‎Dredd 2‬. Az, hogy milyen formában valósulhat meg (mozifilm, DVD film, tv sorozat) még kérdéses.

Judge Dredd

Taika Waititi (aki most a Thor: Ragnarök című filmet rendezi) beszélt egy kicsit a zseniális Hétköznapi vámpírok (What We Do in the Shadows) folytatásáról, melyben a farkasemberek kapják a főszerepet. Elmondása szerint a vámpírok mindennapi életét bemutató áldokumentumfilm nagyon sok idejüket elvitte, és a koncepció is sokat változott a készítés alatt. Most, hogy van gyakorlatuk, már sokkal könnyebben haladnak.

- Idén októberben ismét Feltámad a vadnyugat. Az ‪HBO‬ műsorára tűzött, parádés szereposztással büszkélkedő ‪Westworld‬ egy különös kalandparkban játszódik, ahol az ember egy általa kiválasztott korban tölthet el néhány kellemes napot, és a jelmezbe öltözött androidokon kiélheti a legsötétebb vágyait is. Egészen addig, amíg be nem üt némi gikszer…


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához