LFG.HU

CikkBot
hírekCimkek

Új információk derültek ki a hivatalosan az idei E3 során bejelentett Gwent: The Witcher Card Game-ről. A legfontosabb, hogy a The Witcher 3: Wild Hunt egy minijátékából önálló címmé vált alkotás a Blizzard Hearthstone-jának üzleti modelljét fogja követni, azaz alapvetően ingyenesen játszható lesz, az új lapokért viszont vagy a meccsek során szerzett aranyakkal, vagy pedig valódi pénzért kell majd fizetnünk.

http://lfg.hu/wp-content/uploads/2016/06/pfJbTvAU2T9dCPDe38rL5k-650-80.jpg

A paklik felbontásakor négy lapot véletlenszerűen fogunk megkapni, de az ötödiket mi magunk fogjuk tudni kiválasztani három ritkább darab közül. Induláskor négy frakció, jelesül az Északi Királyságok, a Mókusokként is ismert Scoia’taelek, Skellige és a szörnyek közül választhatunk majd, a Nilfgaard birodalom csak később lesz elérhető.

A programot egyébiránt azoknak is érdemes lesz kipróbálniuk, akik nem szeretik a multiplayert, mert a másokkal való játék mellett egy tartalmas, nagyjából tíz óra hosszúságú kampányban is próbára fogják tudni tenni a képességeiket, és idővel a tervek szerint mindegyik frakció megkapja majd a saját küldetéseit.

A béta tesztelésre a játék hivatalos weboldalán lehet jelentkezni.

http://lfg.hu/wp-content/uploads/2016/06/GWENT-image-970x545-ed.jpg

 


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához