LFG.HU

strato
hírekCimkek

Szerepjáték

- Az e havi D&D szabálymagyarázat a harcról, a többkasztúságról, varázstárgyakról és szörnyekről szól.

- A királynő okkult titkosszolgálatának ügynökei újra akcióban. Ismét elérhető a The Laundry szerepjáték csomag a Bundle of Holdingnál.

Videojáték

- A legújabb Wolfenstein játékokat készítő MachineGames a Quake 20. születésnapjára megörvendeztette a rajongókat egy új epizóddal, melyet itt tudtok letölteni.

Quake 20 Dopa

- Többek között Badland, Desktop Dungeons és Knights of Pen & Paper 2 az új ‪‎Humble Bundle‬-ben. Mindegyik Androidra, Steamre és DRM-mentesen is.

Shen’s Last Gift címmel új, mech központú DLC-t kapott az XCOM 2. Előzetes:

- A Street Fighter V végre megkapta a sokak által hiányolt sztori módot az ingyenes, A Shadow Falls című DLC képében.

Egyéb

Cthulhu‬-gyertyák viaszból és gyantából, hagyományos kanócos és “örökké égő” verzióban. Megkérik az árát Kickstarteren, de a Call of Cthulhu játékülések fénye lehet. Szó szerint.

Cthulhu Ritual Candle

- ‎Morgan‬ egy folyamatosan fejlődő mesterséges létforma. Egy gond van vele: nem szereti, ha bezárják… Róla szól az azonos című ‪sci-fi‬ ‪‎thriller‬, melynek itt az új előzetese.

- Íme a legújabb ‪‎Star Trek‬ Beyond előzetes, melyhez az aláfestő dalt az az énekesnő énekli, aki esőben mindig elázik.

- Elhunyt Bud Spencer, adta hírül a Pedersoli család Bud Facebook-oldalán. “Kár érte, kiváló ügynök volt.” Nyugodjon békében!

Bud Spencer


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához