LFG.HU

HammerTimeCafe
strato
hírekCimkek

Szerepjáték

- Belefáradtál, hogy a Cthulhu-kalandokban a nyomozódnak nincs esélye a természetfeletti horror képviselőivel szemben? Eleged van a bujkálásból és az őrületből? Ragadj fel egy Thompson-géppisztolyt és lőj a szemek és csápok közé! Megjelent a Pulp Cthulhu című kiegészítő a Call of Cthulhu szerepjátékhoz.

Pulp Cthulhu

- Újabb két történettel bővült a Projekt D – 4. kolonizáció játék gyűjteménye, mindkettő a Zafír Flottában játszódó sorozat része. A történetgyűjtemény jelenleg 14 mesét tartalmaz, előkészületben összesen 47 van.

- A Triple Aces által kiadott Savage Worlds termékekből állt össze a Bundle of Holding új csomagja, mely a Daring Tales Bundle névre hallgat.

Videojáték

- A nem túl jó DLC-politikájáról elhíresült Evolve üzleti modellt váltott. Ingyenes játékként indult újra, így persze meg is teltek a korábban üresen kongó lobbyk. Részletek a hivatalos nyilatkozatban. Akit érdekel a játék, annak most érdemes tennie egy próbát, aki nem tudja, hogy mi ez, az meg nézze meg az alábbi videót:

- A fennállásának 30 évfordulóját ünneplő Ubisoft ebben a hónapban a Tom Clancy’s Splinter Cell című videojátékot adja ajándékba mindenkinek.

- Kiváló indie videojátékokat kínál a Humble Revelmode Bundle című csomagja. Benne többek közt Nidhogg, Roguelands, Skullgirls, Spelunky, és ha kicsit mélyebben a zsebünkbe nyúlunk, akkor a Rocket League is a markunkat ütheti.

Egyéb

- Készül az Ash vs Evil Dead második évadja, valamint elindult egy Kickstarter kampány, ami a hivatalos Evil Dead 2 táblás-figurás társasjátékra gyűjt pénzt. $60 (plusz szállítási díj) a beszálló egy példányra.

Evil Dead 2

- LEGO + Harry Potter + egy unatkozó, türelmes anyuka = varázslat.

LEGO Hogwarts

Morgan Loebel egy kansasi fogtechnikus és horrorkedvelő művész. Mint alább láthatjátok, a két elfoglaltság nem is áll olyan messze egymástól.
További munkái itt.

Morgan Loebel

- Samuel L. Jackson összefoglalja a maga ponyvaregényes stílusában a Game of Thrones tévésorozat történetét. Aki nem látta még végig, annak persze spoileres lehet.


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához