LFG.HU

taverna
strato
hírekCimkek

Szerepjáték

- A Modiphius új szerepjátékot jelentett be. A jövő nyáron megjelenő Star Trek Adventurest az a Jay Little írta, aki a Star Wars: Edge of the Empire-t is készítette. A játék a Mutant Chroniclesből vagy a Conan RPG-ből ismert 2d20-as rendszert használja, és saját figurákat is fog kapni.

Star Trek Adventures

- Megjelent Courtney Campbell Perdition című szerepjátéka. Ha valaki szeretne egy egyszerű DnD Basic/Expert rendszerrel egy pokol által leigázott fantasy világban kalandozni, annak kiváló választás lehet. A könyv szerkesztői között egy fórumtársunk is megtalálható. Szép munka, Ynas_Midgard!

- Fogd a The Black Hack című OSR szerepjátékot, adj hozzá macskákat, és megkapod a The Cat Hack című macskás szerepjátékot! Ugye, hogy csábító Battle Cat, Shaman Cat vagy Pretty Kitty karakterrel játszani? Most akciósan $1-ért a tiéd lehet.

Videojáték

- Íme az első előzetes a Telltale-féle Batman videojátékból. Bruce kicsit gyúrhatott volna még…

- FRU - ezzel a játékkal kellett volna útjára bocsátani a Kincectet 6 évvel ezelőtt, és akkor senkinek nem lett volna problémája vele.

- Újabb Humble 2K Bundle az éterben. Darkness II, Spec Ops: The Line és Duke Nukem Forever $1-tól, az átlagár felett fizetők megkapják még a Civilization V alapjátékot, a Mafia II-t, az NBA 2K16-ot és egy Battleborn skin csomagot is, amihez $15-tól jár a maga a játék is, valamint a Borderlands: The Pre-Sequel alapjáték. Ha ez nem lenne elég, jövő kedden bővülni fog még a csomag.

Egyéb

Cthulhu‬ for President! - hirdeti a Chaosium.

Cthulhu for President

- Egy egészen jól kinéző előszereplős ‪‎Futurama‬ fan film készül FAN-O-RAMA címmel. Előzetes alább, további részletek a projekt honlapján.

- Matt Reeves (A majmok bolygója: Forradalom rendezője) filmet készít a ‪Mouse Guard‬ című képregényből. A forgatókönyvíró az a Gary Whitta, aki a Rogue One-ét is írta. Mouse Guard - Ha már itt tartunk, a hétvégi Star Wars Celebraiton nem hozta el a Rogue One újabb előzetesét, viszont a Star Wars Rebels harmadik évadjának előzetese alapján az EU-val együtt kidobott Thrawn főadmirális ismét bekerült a kánonba.

Ash vs Evil Dead sorozat, második évad, első előzetes. Kamera és láncfűrész forog, paradicsomszósz kész, csapó ééés mehet!

- És most egy kis művészet: Guillem H. Pongiluppi képein kiválóan keveredik az Alien és a Star Wars világa. A művész további munkáihoz erre tessék.

Star Wars Aliens

- A Vin Diesel által alakított Xander Cage januárban visszatér az ‪‎xXx‬ legújabb részében. Az első előzetes a realitástól erősen elrugaszkodó jeleneteket tartalmaz, csak az nézze meg, aki bírja az ilyesmit!

- Íme a ‪‎Suicide Squad‬ utolsó előzetese. Van benne néhány eddig nem látott jelenet. Két hét múlva bemutató!

- A végére egy csemege: Japánban új ‪Godzilla‬-film készül, melynek itt a második, drámai zenével aláfestett előzetese.


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához