LFG.HU

strato
hírekCimkek

Szerepjáték

- Elindult az idei Gen Con rendezvény. Amelyik kocka csak tud, az most Indianapolisban tömörül és játszik. A legtöbb szerepjáték kiadó hírcsatornái ilyenkor szinte csak ezzel vannak tele, és többnyire a helyszínen történő dolgokról szólnak. Nehéz kiszűrni az azok számára is érdekes híreket, akik nincsenek ott. Egyelőre csak egy új Starfinder képet sikerült lőnöm, de a jövő heti hírekbe remélhetőleg ennél több is bekerül majd.

Starfinder

- Egy kis hazai: újabb két történet került a Project D – 4. kolonizáció történetgyűjteményébe, ami így 16 darabosra duzzadt. Ezekről és a további tervekről a szerepjáték honlapján olvashattok többet.

- A Bundle of Holdingban turkálva ismét két jóféle csomagot találhatunk. Az egyik Hillfolk névre hallgat, és Robin D. Laws díjnyertes névadó szerepjátéka mellett egyéb DramaSystem alapú szerepjátékokat kínál. A másik a teljes Deadlands Noir termékvonalat és a hozzá szükséges Savage Worlds alapkönyvet tartalmazza.

Videojáték

- Elindult az idei QuakeCon is. Amellett, hogy ez kábé mindenhol leárazásokat jelent a Bethesda játékaira nézve (pl.: Humble Store, Steam), mutattak néhány új előzetest is. A Doom Unto Evil című kiegészítőjéről már énekeltük, a Quake Champions játékmenete viszont új. Zéró loadout, maximum old school. Lássátok:

- Az egyjátékos kampányokat jobban kedvelők valószínűleg jobban várják, hogy milyen lesz az új Prey. A Dishonoredet is jegyző Arkane Studios gyakorlatilag teljesen újragondolta a játékot, így semmi köze nem lesz az elődhöz. Az első gameplay videó alapján talán inkább a System Shock 2-re vagy a Dead Space-re fog hasonlítani, azzal a csavarral, hogy ezúttal a saját magunk által önmagunknak hagyott nyomokat fogjuk követni, hogy kiderüljön, mi a fene is történik az elhagyatott űrállomáson.

- Van itt még egy The Elder Scrolls Online előzetes is korábbról, mely a Ruins of Mazzatun nevű új dungeont mutatja be. Ez egyike annak a négy új helyszínnek, amit a 16-án megjelenő Shadows of the Hist DLC-vel be lehet majd járni.

- Van egy új Torment: Tides of Numenera előzetesünk is jódéle muzsikával és tele érdekesebbnél érdekesebb jelenetekkel:

- Itt a ‪‎World of Warcraft‬ ‪‎Harbringers‬ című videósorozatának harmadik része, ezúttal ‪‎Illidan‬ történetével.

- Miután a zöldbőrűek számbeli főlényükkel bolygót bolygó után foglaltak el, most egyedül az Űrfarkasokon múlik, hogy megvédik-e tőlük az emberiség utolsó bástyáját a Sanctus Reach rendszerben. A Warhammer 40,000: Sanctus Reach egy körökre osztott stratégiai játék, ami novemberben fog megjelenni.

- Nyár végén érkezik a The Final Station. A pixelgrafikával izmoló játék egy menedzsment-felfedező-akció hibrid. Haldokló vidékeken utazhatunk át vonatunkkal, mialatt karbantartásokat végezhetünk és utastársainkkal foglalkozhatunk, az állomásokon pedig készletek után kutathatunk és fertőző ellenségekbe botolhatunk.

- A videót elnézve a ‪‎Totally Accurate Battle Simulator‬ teljesen megfelel a címének. A hivatalos honlapon lehet jelentkezni a ‪‎videojáték tesztelésre.

Egyéb

- Kellene egy ‪‎térkép‬ a következő szerepjáték kampányhoz, vagy csak simán szereted nézegetni őket? Ebben a gyűjteményben közel 100 különféle ismert és kevésbé ismert sci-fi univerzumhoz kapcsolható térkép található. Valamelyik majd csak jó lesz, legrosszabb esetben kiindulásképp az átdolgozáshoz. ;)

Firefly térkép

- Új kiadást kap a ‪‎Mansions of Madness‬ című, ‪Cthulhu‬-mítoszra épülő, együttműködő táblás társasjáték, melyben a titoknok szerepét egy digitális alkalmazás tölti be, mely akár okostelefonon is futtatható.

MAD2 és AH:CTG

- A Fantasy Flight Games kisajtolja az utolsó cseppet is a Cthulhu‬-mítoszból. ‪‬ témakörből. Egy Arkham Horror kártyajátékkal is színesedik a mítoszon alapuló társasjátékok palettája.

Christopher Nolan‬ háborús akció thrillerét jövő nyáron fogják vetíteni a mozikban. Íme, az első ‪‎Dunkirk‬ ‪‎előzetes:


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához