LFG.HU

strato
hírekCimkek

Szerepjáték

- Ahogy év elején már volt szó róla, a Trudvang Chronicles című svéd szerepjáték digitális változata már év eleje óta elérhető angol nyelven is. A mostani Kickstarter elsősorban azok számára indult, akik nyomtatott példányra vágynak.

Trudvang Chronicles Player's Guide

- Az ötödik Kalandorok Társasága találkozó október elsején lesz. A mesék átfogó témája a jól (olykor unalomig) ismert filmes és regénybeli toposzok, fordulatok felhasználása (valamint kiforgatása és fejre állítása). A részleteket elolvasni és vasárnaptól jelentkezni a rendezvény weboldalán lehet.

Kalandorok Társasága

- A D&D legújabb kalandkiadványát, a Storm King’s Thundert felvezető kaland ingyen letölthető a DMs Guild webboltból.

D&D 5E alapú és azzal ily módon kompatibilis sci-fi szerepjáték van készülőben Esper Genesis címmel. A kíváncsiak és a vállalkozó szelleműek néhány adat megadása után ingyen letölthetik a játék 32 oldalas tesztváltozatát.

Esper Genesis

Videojáték

- Megjelent a The Witcher 3: Wild Hunt – Game of the Year Edition. Benne az alapjáték, a két nagy kiegészítő, 3 soundtrack és 16 kicsi DLC.

- A Mortal Kombat XL október 4-én jelenik meg PC-re. Vajon a PC-s rajongók közül hányan bocsátják meg Ed Boonnak és a WB Gamesnek, hogy jó fél évig tojtak a fejükre, és csöndbe burkolóztak a PC-s kiadást illetően?

- Novemberben jön a Whispered World című kalandjáték folytatása Silence címmel. Kedvcsináló videó alább:

-Ősszel érkezik az Owlboy című kalandjáték. Van hozzá varázslatos előzetes is:

Egyéb

- Lenyűgöző Eldar Howling Banshee cosplay, kiváló fényképek.

- Szeptember végén indul egy hivatalos Star Wars videókészítő verseny Go Rogue címmel. Sajnos mi európaiak nem vehetünk részt rajta, de elindult egy vonatkozó animációs videósorozat, amit mi is élvezhetünk. Első rész itt:

- Íme a The Lord Inquisitor című Warhammer 40,000 rajongói animációs rövidfilm 8 perces prológusa.

- Jövőre jön a Stranger Thigns című Netflix-sorozat második évada. Tízer:

- Felbukkant egy angol szinkronos előzetes a Guardians című orosz szuperhős filmhez. Egyúttal kiderült, hogy 2017 teléig kell várni a nemzetközi bemutatóra.

- Hmm. Ez a Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekei egészen jónak ígérkezik, de ha más nem is, látványos az biztosan lesz.


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához