LFG.HU

Callinicus
eseményekCimkek

A rendezvény célja, hogy a közösség még jobban megismerje a leghíresebb hazai szerepjátékos rendezvények szervezőgárdáját és mesélőit, valamint a játékszervezők is egymást. Lehet nekik kérdéseket feltenni, beszélgetni velük, vagy akár egy jó pofa sört meginni közösen. Ezen felül a helyet már jól ismerő wargame játékosok mellett, a HammerTime Cafe szeretne szerepjátékos közösség vendéglátójává is válni. Az Árnyékszféra csapat lelkes játékosai szoktak játszani a klubban, és a Hősök Hajnala is a HTC-ba szervezi a versenyligáját.

Az esemény időpontja:
2016. Szeptember 24-én délután 17 órától akár késő estig

Helyszíne:
HammerTime Cafe, Budapest, 1091, Üllői út 111.

Szerepjátékos Találkozó - HammerTime Cafe

Az eddigi résztvevők bemutatkozásai:

A Hősök Hajnala valószínűleg Magyarország legnagyobb Dungeons & Dragons rendezvénysorozata. 2011-ben indítottuk útjára verseny formátumú D&D találkozóinkat, most készülünk a 16. játékra, és túl vagyunk két kötetlenebb formátumú, többnapos nyári szerepjáték-táboron is.
Az utóbbi alkalmak során már közel száz lelkes játékos és mesélő gyűlt össze a Hősök Hajnalán, hogy kiélvezze a szerepjáték hobbi szépségét, és megküzdjön a HH legújabb kihívásaival. Büszkék vagyunk a mesélői gárda által minden egyes alkalomra saját kútfőből összerakott, alaposan tesztelt, egész napos, innovatív kalandjainkra. Játékosainknak szembe kellett már nézniük gonosz kalózokkal, világhódító tündérekkel, ezeregyéjszakás sivatagi kalandokkal, bebörtönzött démonokkal, élőholtaktól hemzsegő átkozott völggyel, sőt még egy intergalaktikus agyszívó-birodalommal is. Ki tudja, mi vár rájuk legközelebb…
Célunk, hogy alaposan előkészített, minőségi, izgalmas és hangulatos játékot szervezzünk a hazai szerepjátékos közösség számára. Közben titokban megpróbálunk minél több játékost rávenni arra, hogy alkalomadtán ne csak otthon, hanem publikusan is hódoljon a hobbijának, és általában is igyekszünk ápolgatni a szerepjáték hazai helyzetét. Éppen ezért játékosaink között mindig szívesen fogadunk komplett csapatokat és egyéni jelentkezőket is; profi versenyjátékosokat és csak szórakozni vágyókat; jól képzett D&D-gurukat és teljesen kezdőket egyaránt. Ha még nem jártál nálunk, szeretettel látunk legközelebb!

A Kalandorok Társasága azzal a céllal alakult, hogy szerepjáték-rendezvényeket szervezzünk az érdeklődőknek. Nem versenyeket vagy egy bizonyos játék köré épített találkozókat szervezünk, hanem az igények figyelembevétele mellett többféle szerepjáték és világ bemutatásával tartalmas és sokszínű szórakozást igyekszünk biztosítani a találkozóink résztvevőinek. Minden rendezvényünket egy átfogó témakör köré építjük, ami visszaköszön a kalandokban és a játékstílusban. Rendszerek tekintetében főleg a d20 alapú játékok vannak túlsúlyban, de minden találkozón igyekszünk más jellegű és rendszerű játékokat is bemutatni.

Az Árnyékszféra Szerepjátékos e-Kávézó célja egy barátságos, segítőkész és kezdőket támogató közösség létrehozása, amiben bármilyen szerepjátékról és ahhoz kapcsolódó tevékenységről szabadon és kulturáltan lehet eszmecserét folytatni, legyen szó asztali és számítógépes RPG-ről, kártyáról, wargame-ről vagy akár társasjátékról.

A rendezvény Facebook-eseményénél követheted a rendezvénnyel kapcsolatos friss híreket, és ugyanitt jelezheted a részvételi szándékodat is.


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához