LFG.HU

Callinicus
eseményekCimkek
A Hősök Hajnala bemutatja következő egész napos szerepjáték rendezvényét és versenyét:
Merénylet a Középvilágon!

Hősök Hajnala 16

A résztvevő bátor kalandozóknak feszített tempójú kalandban kell majd megküzdenie az idő szorításával és titkok szövevényes hálójával, új világok érdekes szereplőit ismerhetik és ölhetik meg igény és tehetség szerint. Ne hagyjátok ki!

Időpont: 2016. november 12.
Gyülekező: 10.00 órától
Játék vége: kb. 19.00 óra
Helyszín: Gép-Ház és HammerTime Cafe
Rendszer: Dungeons&Dragons 5. kiadás, 4. szintű karakterekkel
Nevezési díj: 1500 forint
Jelentkezés: lásd a rendezvény weboldalán

Szeretettel várjuk komplett csapatok, vagy akár magányos játékosok jelentkezését is, verseny-profikét és amatőrökét, szerepjátékos guruk és teljesen kezdők csatlakozását egyaránt.
Jelentkezhettek a verseny ligába, ahol a csapat teljesítményét pontozzuk, hogy kiderüljön, ki az Öt Világ legprofibb gárdája; de jelentkezhettek a játékos ligába is, csak a játékélményért és a szórakozás kedvéért, ha nem akarjátok, hogy a kiszámított időkeret és a szigorú irányelvek a jó játék útjába álljanak.
Karakteralkotási szabályok, példa karakterek, további infók hamarosan, de azt a szombatot már most tessék félre tenni az eseményre! ;-)

Egyébként pedig…
Ötévesek lettünk!

A Hősök Hajnala játéksorozat most 16. alkalommal rendezi meg egynapos versenyét, idén lettünk ötévesek. Ha időd engedi, a játék után szívesen látunk egy kötetlen beszélgetős-iszogatós-ünneplős utóbulira. Kérjük, a jelentkezési lapon jelöljétek, ha maradnátok a játék után, hogy ennek megfelelően tudjuk szervezkedni.


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához