LFG.HU

strato
hírekCimkek

Szerepjáték

- A Fantasy Flight Games 2017. február 28-ától beszünteti a Games Workshop termékek forgalmazását. Ez a Talisman, a Warhammer Fantasy és Warhammer 40,000 társasjátékok mellett a szerepjátékokra is igaz. Részletek a hivatalos közleményben.

FFG Warhammer

- Két Kickstartert is indított a héten a Pinnacle Entertainment GroupAz egyik a 20 éves Deadlands Classic évfordulós, felújított, színes kiadása (rajongóknak akár fa whiskys dobozban). A másik pedig a Savage Worlds alapú Deadlands Reloaded negyedik és egyben utolsó Servitor plot point kalandja, a Good Intentions. Most pedig metál!

- Felkerült a honlapunkra egy frissebb verzió a magyarra fordított BareBones Fantasy szerepjátékból. Köszi, slaGerzson!

Videojáték

- Október 13-án jön újra a Wang és hozza a társait is! Szelfiző nindzsa és kilyukadt hasú démonon átsvenkelő kamera a Shadow Warrior 2 legújabb előzetesében:

- A 30 éves Ubisoft szeptemberi ajándéka a The Crew.

The Crew

Jason Lewis vezetésével az Obsidian Entertainment néhány művésze szabadidejében összerakta Mos Eisley prominens helyszíneit az Unreal Engine 4 segítségével. A demó a videó alatti linkek segítségével le is tölthető és ki is próbálható.

Egyéb

- Az Industrial Light & Magic az alábbi videóval betekintést enged a Star Wars VII vizuális trükkjeinek színfalai mögé. Sokkal több a zöld/kék háttér, mint elsőre gondolná az ember.

- Felkerült a netre egy elég jó plázás jelenet az X-Men: Apocalypse-ból, mely a végső vágást nem élte túl. Eléggé vándor életet él, mivel feltételezhetően a Fox kergeti, de ha minden igaz, itt még meg lehet nézni.

X-Men Apocalypse deleted scene


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához