LFG.HU

taverna
BePe
EseményekCimkek

Mint arról talán már értesülhettél, március első hétvégéjén kerül megrendezésre a II. RPG. HU szerepjátékos találkozó, immáron másodízben. A rendezvény várhatóan másfél ezerhez közeli látogatót vonz, így a “hőskorszak” utáni pangás időszakát felváltani látszik egy hazai szerepjáték-reneszánsz. Szeretnénk, ha ez az alkalom lehetőség lenne arra, hogy kedvelt hobbink – kilépve a klubok és magánlakások rejtett zugaiból- széleskörű társadalmi elismertséget szerezhessen, és a tájékozottság hiánya ne szorítsa folyamatos védekezésbe és magyarázkodásba a szerepjáték-rajongókat. A programot a szervezőség tudatosan úgy állította össze, hogy ne csak a megjelenő játékosok számára nyújtson szórakozást, hanem felkeltse a magyar média érdeklődését is. A látványos, mindenki számára szórakoztató műsorok mellett kifejezetten laikusnak szóló beszélgetésekre is gondunk volt.

Szeretnék tudatosan törekedni arra, hogy az a magyar média, amely kevés és elszórt kivételtől eltekintve mindeddig alapvetően bizalmatlanul viszonyult a szerepjátékokhoz, ezen rendezvényen keresztül lehetőséget kapjon arra, hogy pozítív irányba változtathassa meg a véleményét.

Mindezek fényében arra kérnénk téged, hogy mindannyiunk érdekében segíts ezen célok megvalósításában, egyrészt azzal, hogy személyes jelenléteddel és médiabeszámolóddal megtiszteled a rendezvényt; másrészt azzal, hogy újságíró barátaidat, kollégáidat rábírod arra, hogy eljöjjenek tudósítani a helyszínre. A kulcsfontoságú sajtófogadáson részletes és informatív sajtóanyag természetesen rendelkezésre fog állni.

A szervezőség számít segítségetekre. Éljünk végre azzal a pozitív kampány- lehetőséggel, amely életkorunk, tudásunk, és befolyásunk alapján végre rendelkezésünkre áll, hogy abból minden szerepjátékos részesülhessen.

Köszönettel:

Balázs Péter
RPG.HU


Kapcsolódó adatok Linkek/fórum

[http://www.rpg.hu/talalkozo]
A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához